RAZBOJNICI MU UPALI U KUĆU DOK JE BIO KOD ŽENE U BOLNICI! Iskoristili odusustvo vlasnika, pa napravili haos - istraga u toku!

Autor: M.B.

Hronika

25.02.2024

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj je odmah prijavljen.

RAZBOJNICI MU UPALI U KUĆU DOK JE BIO KOD ŽENE U BOLNICI! Iskoristili odusustvo vlasnika, pa napravili haos - istraga u toku!

Foto: Shutterstock

U Suvom Dolu kod Lipljana, na Kosovu i Metohiji, nepoznate osobe su protekle noći iskoristile odsustvo vlasnika kuće porodice Ilić i izvršile premetačinu. Vlasnici su bili odsutni jer je gospodin Ilić pre dva dana otputovao u Beograd da poseti suprugu u bolnici.

Uviđaj kosovske policije

Slučaj je odmah prijavljen takozvanoj kosovskoj policiji, koja je odmah započela istragu i obavila uviđaj na licu mesta. Komšija porodice Ilić je za Tanjug izjavio da je primetio provalu i da je odmah obavestio nadležne organe.

Premetačina u kući i pomoćnim objektima

Komšija je takođe izjavio da je primetio da je izvršena premetačina kako u kući, tako i u pomoćnim objektima.

-Sve je razbacano po kući. Provalili su i u garažu, gde su ispreturali alat- rekao je on.


Trenutno nema informacija o tome da li je nešto ukradeno tokom ovog nemilog događaja. Situacija je u istrazi, a nadležni organi preduzimaju sve mere kako bi otkrili počinioce i rasvetlili ovaj slučaj provala.

Podsetimo, 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su M.Đ. (2004), M. R. (2004), P. V. (2005) i M. R. (2004) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

Razbojništvo uz pretnju u kući tridesetogodišnjeg sugrađanina

 Sumnja se da su oni juče, zajedno sa još dva lica za kojima policija intenzivno traga, provalili u kuću tridesetogodišnjeg sugrađanina i, uz pretnju, oduzeli mu novac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading