ŽENE NAPALE KOSOVSKU POLICIJU! Opšta tuča u Kosovskoj Mitrovici - povređeni prebačeni u BOLNICU!

Autor:

Hronika

25.01.2024

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve žene napale policajce u policijskoj stanici na Kosovu.

ŽENE NAPALE KOSOVSKU POLICIJU! Opšta tuča u Kosovskoj Mitrovici - povređeni prebačeni u BOLNICU!

Foto: Tanjug/AP

Juče ujutru, dva pripadnika policije sa teritorije tzv. Kosova povređena su tokom sukoba sa dve ženske osobe koje su bile privedene u policijsku stanicu na jugu Kosovske Mitrovice.

Prema zvaničnom saopštenju policije, incident se desio kada su dve žene bile dovedene u policijsku stanicu u južnom delu grada. Detalji sukoba još uvek nisu u potpunosti jasni, ali se zna da su povređeni policajci odmah dobili medicinsku pomoć.

Portparol policije, Ana Petrović, izjavila je: "Pripadnici policije su intervenisali kako bi održali red i sprovodili postupak sa privedenim osobama. Tokom incidenta, dva policajca su povređena i odmah su prevezena u bolnicu gde im je pružena lekarska pomoć. Njihove povrede nisu ozbiljne."

Prema policijskom izveštaju, jednoj od napadačica je određen pritvor, dok je protiv druge pokrenut prekršajni postupak. Detalji o razlozima privođenja i sukoba još uvek nisu dostupni javnosti.

Očekuje se da će dalje istrage policije pružiti više informacija o ovom incidentu, dok lokalne vlasti preduzimaju korake kako bi održale red i bezbednost u južnom delu Kosovske Mitrovice.

Podsetimo, jedna ženska osoba pronađena je mrtva u blizini njene kuće u selu Dardište u Opštini Obilić, na Kosovu. 

Posle uviđaja koji je obavljen, pokrenuta je istraga pod nazivom "sumnjiva smrt".

Telo stradale, čiji identitet nije saopšten, upućeno je na obdukciju na Institutu za sudsku medicinu u Prištinu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading