"NEMOJTE LJUDI, MOLIM VAS, POKIDANA SAM"! Neutešna majka nestalog mladića iz Novog Sada uputila molbu prijateljima i javnosti!

Autor:

Hronika

19.02.2024

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša je pao u Dunav kada se u šali popeo na ogradu mosta posle noćnog izlaska.

"NEMOJTE LJUDI, MOLIM VAS, POKIDANA SAM"! Neutešna majka nestalog mladića iz Novog Sada uputila molbu prijateljima i javnosti!

Foto: Privatna arhiva, youtube/MES TRAVEL & THINGS

Novosađanin Nebojša Stevanović (33) nestao je u noći između četvrtka i petka, kada je sa mosta Duga pao u Dunav. Ova tragična vest potresla je njegovu porodicu i prijatelje, a njegova majka Nada Dervić obratila se javnosti sa emotivnim apelom da joj ne šalju poruke osim ako imaju relevantne informacije o njenom sinu.

Nada Dervić je izrazila svoju patnju i zamolila sve ljude da dele informacije o nestanku Nebojše, ali istovremeno apeluje da joj ne šalju poruke ili zovu ukoliko nemaju konkretna saznanja o njenom sinu. Očajna majka istakla je da joj je teško dok ne sazna šta se tačno desilo sa Nebojšom, te da moli ljude za razumevanje i podršku u ovim teškim trenucima.

 - Molim sve moje prijatelje, pratioce, dobre ljude... Delite podižite postove... Ali molim vas, molim. Nemojte mi slati poruke niti zvati ako nemate neku informaciju za moje dete!!! Pokidana sam, bude mi još teže... Razumite me molim vas!!!! - napisala je neutešna majka.


Nebojša Stevanović visok je 178 centimetara, mršav, mišićav, i ima kratku, tamosmeđu kosu. U trenutku nestanka, nosio je crnu jaknu, tamnu košulju, crne pantalone i cipele. Prema potvrđenim informacijama, Nebojša je pao sa mosta dok se vraćao iz noćnog izlaska sa svojim prijateljem V. R. (27).

On se u šali popeo na ogradu mosta i onda je sa njega pao. Neposredno nakon incidenta, Nebojšin drug obavestio je policiju, koja je odmah pokrenula akciju potrage u saradnji sa spasilačkom ekipom i graničnom policijom.

Ova tužna situacija izazvala je veliku zabrinutost među Nebojšinom porodicom, prijateljima i širom zajednicom.

Svi građani su pozvani da pruže podršku i informacije ukoliko poseduju bilo kakve relevantne detalje o nestanku Nebojše. Očekuje se da će zajedničkim naporima biti pronađen trag o sudbini mladog Novosađanina.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading