TO LIČI NA NJEGA! Majka Nebojše koji je pao sa mosta u Novom Sadu vapi: "Imam osećaj da ću umreti" - MOLI SAMO JEDNO!

Autor:

Vesti

18.02.2024

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojšin otac kreće u potragu čamcima.

TO LIČI NA NJEGA! Majka Nebojše koji je pao sa mosta u Novom Sadu vapi: "Imam osećaj da ću umreti" - MOLI SAMO JEDNO!

Foto: Privatna arhiva, youtube/Vladan Damjanovic

Nebojša Stevanović (33) je u četvrtak izašao sa svojim prijateljem V. R. (26), a kako kaže njegova majka Nada, verovatno su malo izašli u grad jer su dobili deo plate.

- Uvek je voleo da se šali, da se tako zeza... Govorila sam mu da ću ga istući tako velikog jer sam se uvek plašila da mu se nešto može dogoditi - sa brigom u glasu priča majka Nebojše Stevanovića, mladića koji je u noći između četvrtka i petka pao sa ograde mosta Duga u Novom Sadu. Kako kaže, za sada nema nikakvih novosti o svom sinu.

- Njegov drugar je nazvao mog srednjeg sina, rekao šta se desilo. Odmah, čim se to dogodilo, prvo je zvao policiju. To što je ispričao da se desilo liči na Nebojšu, on je stalno voleo tako da se šali. Još ne mogu da verujem da se ovo dogodilo - kaže očajna majka.

Otac kreće da ga traži čamcem

Majka kaže i da se njen bivši suprug, a Nebojšin otac, organizovao sa nekoliko ljudi da danas sa dva čamca pretražuju Dunav koliko god budu mogli.

Majka Nada apeluje da se javi svako ko ima bilo kakve informacije o Nebojši.

- Očajna sam, kao i njegova dva brata. Imam njih trojicu sinova i imam osećaj da ću umreti od bola - rekla je Nebojšina majka.

Inače, Nebojša je visok 178 centimetara, mršav, mišićav, ima zelene oči i kratku kovrdžavu, tamno smeđu kosu. Na sebi je imao crnu jaknu, tamnu košulju, crne cipele i crne pantalone u trenutku nestanka.

Majka Nada Dervić uputila je apel građanima da se jave na telefon 064/2873983 ako imaju bilo kakvu informaciju.

Prema podacima koje je policija dobila te noći, on se sa drugom vraćao iz provoda preko Mosta Slobode, a potom se popeo na ogradu i pao. Kada su pregledali snimke, potvrdili su ove iskaze, ali telo nije nađeno u reci.

(Blic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading