DA SRCE PREPUKNE OD TUGE: Supruga Julija se potresnom slikom oprostila od Navaljnog! (FOTO)

Autor:

Svet

18.02.2024

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga preminulog opozicionara Alekseja Navaljnog (47), Julija, objavila je potresnu poruku kojom se oprašta od njega.

DA SRCE PREPUKNE OD TUGE: Supruga Julija se potresnom slikom oprostila od Navaljnog! (FOTO)

Foto: Credit: Not supplied / WillWest News / Profimedia

U petak je svet izgubio hrabrog borca za pravdu, Alekseja Navaljnog, čija je smrt objavljena u zatvoru u Sibiru. Međutim, mračna senka sumnje odmah se nadvila nad ovom tužnom vesti, jer zvanični uzrok smrti još uvek nije objavljen, a mnogi veruju da je Navaljni ubijen ili mučen dok je bio zatvoren.

Na slikama koje kruže internetom, vidimo Navaljnog kako nežno ljubi svoju suprugu uz izraz iskrenog ljubavi na licu. Njegova supruga je uz njega u teškim trenucima, izražavajući svoju ljubav prema suprugu na društvenim mrežama.

 

 

- Volim te - napisala je uz sliku na kojoj se vidi trenutak ljubavi i prisnosti između njih dvoje.

Zvaničnici još uvek nisu otkrili uzrok smrti Alekseja Navaljnog, ali mnogi sumnjaju u to da je bio žrtva zločina unutar zatvorskih zidina. Njegovo telo još uvek nije predato porodici, a prethodno je rečeno da je umro od sindroma iznenadne smrti, što dodatno pojačava sumnje u nepravilnosti tokom njegovog boravka u zatvoru.

Prema izveštajima Novaje Gazete Evropa, povrede na Navaljnovom telu navodno ukazuju na to da je doživeo "napad". Novinari su razgovarali sa radnikom hitne pomoći u Salehardu, blizu zatvora ''Polarni vuk'', gde je Navaljni izgubio život.

Hitna pomoć je otkrila modrice na njegovom telu, što dodatno pojačava sumnje u mogući zločin, piše Blic.

Dok čekamo da zvanični izveštaj o smrti Alekseja Navaljnog bude objavljen, svet oplakuje gubitak hrabrog borca za pravdu, a mnogi postavljaju pitanja o okolnostima njegove smrti.

Ovaj tužni događaj budi strepnju i podseća nas na važnost borbe za ljudska prava i slobodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading