MAJKA NEBOJŠE KOJI JE PAO S MOSTA U NOVOM SADU UPUTILA APEL GRAĐANIMA: Javite se ukoliko ga vidite! Pomozite, umreću od bola

Autor:

Vesti

17.02.2024

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša je visok 178 centimetara, mršav, mišićav, sa zelenim očima i kratkom kovrdžavom tamno smeđom kosom.

MAJKA NEBOJŠE KOJI JE PAO S MOSTA U NOVOM SADU UPUTILA APEL GRAĐANIMA: Javite se ukoliko ga vidite! Pomozite, umreću od bola

Foto: Privatna arhiva, youtube/Vladan Damjanovic

Nebojša Stevanović (33) nestao je nakon što je pao sa mosta Duga u Novom Sadu u noći između četvrtka i petka, 16. februara oko 3 sata posle ponoći. Njegova majka, Nada, opisala je Nebojšin fizički izgled i odeću koju je nosio u trenutku nestanka, ističući očaj zbog situacije. Prema njenim rečima, Nebojša je visok 178 centimetara, mršav, mišićav, sa zelenim očima i kratkom kovrdžavom tamno smeđom kosom.

Apel majke Nade za informacijama

Nada Dervić, Nebojšina majka, uputila je apel građanima da se jave na telefon 0642873983 ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o Nebojšinom nestanku, prenosi Blic. Izrazila je svoj očaj i zabrinutost, ističući da je osećaj da će umreti od bola zbog nestanka svog sina.

Događaj na mostu "Duga" i reakcija policije

Nebojša se, prema rečima njegovog prijatelja V. R. (26), popeo na ogradu mosta i krenuo da šeta po njoj nakon povratka iz izlaska u centru grada. U jednom trenutku Nebojša se okliznuo i upao u Dunav sa velike visine. Prijatelj V. R. odmah je obavestio policiju, koja je pozvala Vatrogasno-spasilačku službu i pripadnike granične policije. Nakon pregleda snimaka sa nadzornih kamera, potvrđeno je da je V. R. govorio istinu.

Reakcija porodice i institucija

Nakon što Nebojša nije pronađen u reci, porodica je prijavila njegov nestanak, a obavešten je i tužilac. Takođe, naloženo je alkotestiranje V. R., koje je pokazalo prisustvo alkohola u krvi. S obzirom na sve okolnosti, porodica moli za pomoć u pronalaženju Nebojše Stevanovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading