PRETRESLI APARTMAN NA KOPAONIKU I OSTALI U ŠOKU: Policija odmah uhapsila mladića, a u stanu pronašli OVO!

Autor:

Hronika

15.02.2024

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.

PRETRESLI APARTMAN NA KOPAONIKU I OSTALI U ŠOKU: Policija odmah uhapsila mladića, a u stanu pronašli OVO!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Raški su uhapsili 26-godišnjeg muškarca iz Subotice pod sumnjom da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. U saopštenju Policijske uprave Kraljevo navodi se da je u apartmanu hotela na Kopaoniku, koji koristi osumnjičeni, pronađeno oko 60 grama kanabisa, više od 20 grama kokaina, više komada tableta ekstazija i vage za precizno merenje.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu, dodaje se u saopštenju.


Ova vest je izazvala posebnu pažnju javnosti s obzirom na to da se događaj odigrao na popularnoj planinskoj destinaciji, što ukazuje na širenje trgovine opojnim drogama i na takvim mestima. Takođe, količina pronađenih droga i opreme za merenje ukazuje na organizovanu i ozbiljnu delatnost osumnjičenog.

Ova vest je izazvala brojne reakcije javnosti, posebno onih koji su česti posetioci Kopaonika. Mnogi su izrazili zabrinutost zbog prisustva narkotika na ovoj turističkoj destinaciji i istakli važnost efikasnih mera nadzora i bezbednosti kako bi se očuvala reputacija Kopaonika kao bezbedne destinacije.

Ovaj slučaj je podstakao nadležne organe i javnost na razmatranje mera za povećanje bezbednosti na turističkim destinacijama širom zemlje. Potreba za jačim nadzorom i preventivnim merama postala je još izraženija kako bi se očuvala reputacija i bezbednost turističkih mesta poput Kopaonika.

Uhapšenje osumnjičenog za trgovinu opojnim drogama na Kopaoniku ukazuje na značajnu potrebu za jačim nadzorom i preventivnim merama radi očuvanja bezbednosti i reputacije turističkih destinacija. Ovaj slučaj je podstakao javnu raspravu o merama koje treba preduzeti kako bi se suzbila trgovina narkoticima na ovakvim mestima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kg

18.02.2024 16:36

Nekome je kilo za ličnu upotrebu a nekome 60gr ozbiljna količina za dalju prodaju neko će sa kilo na nanogicu godinu dana a neko sa 60gr 3god niš