DETALJI DRAME U PROKUPLJU: Trogodišnji dečak pao sa prozora kada je majka otišlada beci smeće

Autor:

Hronika

14.02.2024

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mali dečak (3) trenutno se oporavlja na Odeljenju hirurgije Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“ u Prokuplju

DETALJI DRAME U PROKUPLJU: Trogodišnji dečak pao sa prozora kada je majka otišlada beci smeće

Foto: ST/N. MANDIĆ

Trogodišnjak koji je danas slučajno ispao kroz prozor sa drugog sprata je trenutno na Odeljenju hirurgije Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“ u Prokuplju i dobro je, prenosi Kurir.

Mali dečak (3) trenutno se oporavlja na Odeljenju hirurgije Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“ u Prokuplju nakon što je pretrpeo pad kroz prozor. Iako je prošao kroz nezgodu, lekari su potvrdili da nema unutrašnjih povreda, što je umirujuća vest za njegovu porodicu i sve koji prate njegov oporavak.

Nakon kompletne dijagnostike u bolnici ustanovljeno je da nema unutrašnjih povreda i zadržan je na posmatranju.

Do nesreće je došlo kada je majka izašla da baci smeće, a dečak je uspeo sam da otvori prozor i izađe kroz njega. Srećom, pad je ublažio donji sprat, te je na kraju pao na stazu sa tri metra visine.

Hitna služba Doma zdravlja odmah je reagovala, pružila mu neophodnu pomoć i prevezla ga na Odeljenje urgentne medicine prokupačke bolnice, gde je urađena kompletna dijagnostika.

Mališan je u trenutku dolaska u bolnicu bio svestan, ali nije mogao da stoji. Lekari su ga zadržali na lekarskom posmatranju, a tokom sutrašnjeg dana će biti podvrgnut pregledu ortopeda zbog bola u zglobu.

Ovo je važan korak u njegovom oporavku, a medicinski tim prati njegovo stanje kako bi se osiguralo da se potpuno oporavi od ovog nezgodnog događaja.

Tokom sutrašnjeg dana pregeldaće ga i ortoped, jer se žali na bol u zglobu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading