RIJALDA PROGOVORILA O NUSRETU DESTANOVIĆU! Razotkrila Seada osumnjičenog za ubistvo na Pešteru! (VIDEO)

Autor:

Hronika

14.02.2024

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njena bračna prošlost povezana je i sa porodicom ubijenog Nusreta Destanovića, njen brat bio je oženjen sestrom Nusreta Destanovića.

RIJALDA PROGOVORILA O NUSRETU DESTANOVIĆU! Razotkrila Seada osumnjičenog za ubistvo na Pešteru! (VIDEO)

Foto: Rina, Facebook

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru pokrenulo je istragu protiv E. Džankovića (19) iz Sjenice i E. Hrnjaka (40) iz Novog Pazara zbog sumnje da su učestvovali u krivičnom delu ubistva Nusreta Destanovića. Ipak, pažnja javnosti je uglavnom usmerena na Seada Ahmetovića Zečevića (27), takođe iz Sjenice, koji je identifikovan kao glavni osumnjičeni za navedeno delo i trenutno se nalazi u bekstvu, s obzirom na to da je protiv njega izdata međunarodna poternica.

Tokom istrage, uhapšena je i Rijalda H. (27), bivša supruga Seada Ahmetovića Zečevića, zbog sumnje da je bila umešana u pripreme za krivično delo. Protiv nje se još uvijek vodi istraga.

Rijalda H. potiče iz sela Bioca na Pešteru i bila je udata u Međugorju, gdje je živela sa Seadom Ahmetovićem Zečevićem. Nakon toga, par se preselio u Sarajevo, gde su proveli pet godina pre razvoda braka. Nakon razvoda, Rijalda se vratila u svoje rodno selo Bioč.

Njena prošlost je tesno povezana sa porodicom ubijenog Nusreta Destanovića: njen brat bio je oženjen sestrom Nusreta Destanovića. Destanović je, posetivši sestru, započeo vezu s već razvedenom Rijaldom.

Rijalda je u svojoj izjavi istakla napore koje je uložila kako bi očuvala svoj brak sa Seadom Ahmetovićem Zečevićem, ali bez obzira na to, Sead joj je rekao da pokupi decu i da se vrate u Bioč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading