BIZARNO PRAVDANJE OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO NUSRETA: Okreće mi se želudac, nisam kriv, pritisnite moju ženu, ona sve zna!

Autor: Kurir

Hronika

13.02.2024

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jednom od najbizarnijih obrta događaja u poslednje vreme, osumnjičeni S. A. Z. (26) za brutalno ubistvo Nusreta Destanovića (27) iz Tutina, ljubavnika svoje supruge, ne samo da je pokušao da se pravda preko telefonskog razgovora sa bratom žrtve, već je optužio svoju suprugu, tvrdeći da "sve zna" o događajima koji su prethodili zločinu.

BIZARNO PRAVDANJE OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO NUSRETA: Okreće mi se želudac, nisam kriv, pritisnite moju ženu, ona sve zna!

Foto: Rina, Facebook

Ova jeziva priča počela je kada je Nusret Destanović nestao, a njegovo telo kasnije pronađeno u bunaru u selu Međugor. Istraga je ubrzo otkrila da je bio namamljen i brutalno ubijen. Glavni osumnjičeni, S. A. Z., pobegao je iz zemlje, dok su neki od saučesnika uhapšeni.

Nakon što su se pojavile sumnje da je S. A. Z. umešan u zločin, on je kontaktirao brata žrtve preko telefona, pokušavajući da se distancira od ubistva i pravdajući se da mu je "okrenuo želudac zbog lažnih optužbi". On je tvrdio da je u Austriji, gde mu supruga navodno svedoči o njegovoj nevinosti.

- Nazvao sam te, ispao sam čovek i hoću da pomognem, ali ja ne znam gde je tvoj brat. Okreće mi se želudac. Nisam kriv, a situacija je jako loša. Krive me za nešto što nisam uradio. Dobio sam trista hiljada poziva u kojima me ljudi nazivaju ubicom i ja to ne mogu da podnesem, morao sam da kupim novu karticu. U Austriji sam i okrećem se na ulici, plašim se da će me neko ubiti - rekao je S. A. Z. žrtvinom bratu preko telefona, a snimak ovog razgovora objavio je Sandžak danas.

Međutim, u jezivom razgovoru, S. A. Z. nije samo negirao svoju krivicu, već je optužio svoju suprugu, tvrdeći da "sve zna" i da bi trebalo ispitati njen involviranost u zločin. Ovakva optužba dodatno je zapalila interesovanje javnosti za slučaj, dok istražitelji nastavljaju da prikupljaju nove dokaze.

- Priznajem da sam pretio Nusretu, neću da lažem, ali nisam mu ništa loše uradio! Nisam mu naudio. Nas dvojica smo se povremeno viđali, bili smo zajedno i u decembru u Tutinu. Veruj mi, zovi moju ženu, pritegnite je da vam kaže, ona sve zna i mora da vam kaže šta se dogodilo. Ja sam joj inače pretio za svakog novog, nije Nusret jedini. Morate da vidite odakle Nusretu 20.000 evra, novi stan i kola. Pitajte R. H., možda je to neki trag, istražite. Ne sme da se zataška.

Detalji o zločinu koji su isplivali dodatno su šokirali javnost. Sumnja se da je zločin pažljivo isplaniran, sa sačekušom u kojoj je žrtva prvo onesvešćena, a zatim brutalno izbodena. Sve to pokazuje kompleksnost i monstruoznost ovog zločina.

Ovim slučajem se bavi i sudstvo, koje će utvrditi definitivnu odgovornost osumnjičenih i odmeriti odgovarajuće kazne. U međuvremenu, javnost ostaje zapanjena ovom bizarnom i tragičnom pričom koja je potresla čitavu zajednicu.

(Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading