NAJPOZNATIJI MAKRO OSUĐEN NA TRI GODINE ROBIJE: Mihaila Maksimovića terete zbog posredovanja u lancu elitne prostitucije!

Autor: M.B.

Hronika

13.02.2024

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Visoke kazne za trgovinu ljudima i posredovanje u prostituciji.

NAJPOZNATIJI MAKRO OSUĐEN NA TRI GODINE ROBIJE: Mihaila Maksimovića terete zbog posredovanja u lancu elitne prostitucije!

Foto: facebook.com/Mihailo Maksimovic/pixabay

Mihailo Maksimović makro, optužen za učestvovanje u elitnoj prostituciji i trogovini ljudima osuđen je danas u Višem sudu na tri godine i dva meseca zatvora. Njegov brat od strica Dušan Milenković "dobio" je godinu i četiri meseca zatvora za posredovanje u ovom krivičnom delu. Obojica su oslobođeni optužbe za trgovinu ljudima.

Tužilac je ostao pri optužnici i predložio je sudu da  Mihaila Maksimovića za dva krivična dela, za  trgovinu ljudima i za krivično delo posredovanje u prostituciji osudi na  kaznu zatvora od sedam i po godina, kao i da mu izrekne novčanu kaznu od 300.000 dinara.

Maksimoviću predložena kazna od 3,5 godine zatvora za trgovinu ljudima


Prema predlogu tužilaštva, optuženom Maksimoviću se za dva krivična dela trgovine ljudima predlaže kazna od tri i po godine zatvora.

Za drugookrivljenog Dušana Milenkovića, tužilac je predložio da ga za tri krivična dela posredovanje u prostituciji osudi na jedinstvenu kaznu zatvora.Ta kazna je dve ipo godine, samo što će za svako krivično delo da ga osudi na kaznu zatvora od po 9 meseci.

Podsetimo!

Mihailo Maksimović makro uhapšen je 2019. godine na Beogradskom aerodromu Nikola Tesla, zbog organizovanja lanca elitne prostitucije.

Interesantna stvar je ta, da je u jednom od intervjua istakao da mu je prostitucija normalna stvar i da nalazi opravdanje za devojke koje se istom bave.Ali  Maksimoviću nije bilo ni malo prijatno kada je čuo  pitanje koje se odnosi na to da li bi svojoj ćerki dozvolio da se bavi prostitucijom.

- Ne bih dozvolio. Ne bih voleo da mi se ćerka bavi prostitucijom. Sa druge strane, trudio bih se da do toga ne dođe- rekao je makro u tadašnjem intervjuu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading