NE BIH DOZVOLIO ĆERKI DA SE BAVI PROSTITUCIJOM! Najpoznatiji MAKRO sateran u ćošak pitanjem o PORODICI!

Autor:

Zabava

28.01.2022

11:58

Makro Mihailo Maksimović ponovo je govorio o ''tabu temi'', prostituciji, ali na jedno pitanje mu nije bilo prijatno da odgovori.

NE BIH DOZVOLIO ĆERKI DA SE BAVI PROSTITUCIJOM! Najpoznatiji MAKRO sateran u ćošak pitanjem o PORODICI!

ST/N. PANČIĆ

Najpoznatiji srpski makro, Mihailo Maksimović, podigao je prašinu u javnosti kada je odlučio da progovori o tajnama najstarijeg zanata i poslu kojim se godinama bavio, a u emisiji ''Između dve vatre'' na jedno pitanje mu nije bilo ni malo prijatno da odgovori.

ST/N. PANČIĆ

Mihailo Maksimović knjiga

Naime, iako ističe da mu je prostitucija normalna stvar i nalazi opravdanje za devojke koje se istom bave, Maksimoviću nije bilo ni malo prijatno da čuje pitanje koje se odnosi na to da li bi svojoj ćerki dozvolio da se bavi prostitucijom.

Republika

Mihailo Maksimović o prostituciji

- Ne bih dozvolio. Ne bih voleo da mi se ćerka bavi prostitucijom. Sa druge strane, trudio bih se da do toga ne dođe. 

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Ma haaajde

28.01.2022 13:28

Zasto da ne? Pa on je to predstavio kao sjajan posao, odlicna startna pozicija za vredne i ambiciozne devojke. Zasto on ili neki njegov kolega ne bi tako pomogao i njegovom detetu da napreduje u zivotu kao on svojim seksualnim radnicama? Posten posao, najstariji zanat koji se nikad nece iskoreniti, neko mora da radi...karma kad udari, uvek bude kuku lele.

Maja

28.01.2022 15:47

Svaka cast za komentar,kad su tudja cure u pitanju onda je u redu.Ma je li drtino matora?Pa sto i svoju ne motivises kad je tako dobar posao da i ona ulepsava zivot matorim perverznjacima.Sram takve da bude.Pazi da ne bude ko s onim sto je narucio k.rvu a dosla cera