PAO JOS JEDAN DILER! Zaplenjeno 25 KILOGRAMA KANABISA, osumnjičenom određeno zadržavanje!

Autor: M.B.

Hronika

13.02.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaplenjena veća količina kanabisa.

PAO JOS JEDAN DILER! Zaplenjeno 25 KILOGRAMA KANABISA, osumnjičenom određeno zadržavanje!

Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu su izuzetno uspešnim operativnim radom ostvarili značajnu zaplenu od preko 25 kilograma kanabisa. Ova akcija rezultirala je hapšenjem N. B. (49) iz Lazarevca, koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

-Policija je sinoć, u Bogutovcu kod Kraljeva, u "fijatu" kojim je upravljao osumnjičeni, u fabričkoj šupljini za metanske boce u podu vozila, pronašla 66 paketa sa drogom. Sumnja se da je pronađena droga bila namenjena daljoj prodaji- piše u saopštenju PU Kraljevo.

Nakon hapšenja osumnjičeni je smešten u pritvorsku jedinicu gde mu je određeno zadržavanje do 48 sati. Prema informacijama iz policije, osumnjičeni je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo koje je protivzakonito.

Podsetimo!

Kako je Republika portal juče pisao, na graničnom prelazu Kelebija zaplenjena je veća količina droge.

U akciji sprovedenoj 11. februara 2024. godine, carinici su zajedno sa policijom uspešno sprečili pokušaj krijumčarenja nešto više od 1,6 kilograma herona na graničnom prelazu Kelebija. Ovaj veliki uspeh u borbi protiv krijumčarenja droge još jednom potvrđuje efikasnost i predanost carinskih službenika u obavljanju svojih dužnosti.

Vozač autobusa, kao i prisutni putnici su rekli da nose samo svoj lični prtljag.

Tokom detaljnog pregleda autobusa u kome su se nalazili putnici, u toaletu iznad umivaonika, u posudi za tečni sapun pronađeno je 5 žućkastih paketa, presovanih, nalik opojnoj drogi heroin.

Posle merenja iste, utvrđeno je da se radi o 1,630 grama heroina.

Celu vest možete pročitati na našem portalu Republika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading