UŽAS U SUBOTICI: Zaleteo se automobilom na policajca

Autor:

Hronika

12.02.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ovog nemilog događaja, na licu mesta su se brzo pojavile brojne policijske ekipe kako bi sprovele uviđaj i istražile šta se tačno dogodilo.

UŽAS U SUBOTICI: Zaleteo se automobilom na policajca

Foto: shutterstock

Policija

U Subotici, u naselju Mali Bajmok, nedaleko od Univereksporta i pošte, došlo je do dramatičnog incidenta u kojem je jedna osoba namerno automobilom udarila policajca, prenosi Subotica.com.

Prema prvim informacijama, vozač se zaletio u policajca, koji je završio na haubi vozila. Nakon toga, vozač je pokušao da pobegne, ali je policajac uspeo da ga zaustavi, što je dovelo do fizičkog sukoba između njih.

Srećom, nezvanično se saznaje da nije bilo teže povređenih osoba u ovom incidentu.

Nakon ovog nemilog događaja, na licu mesta su se brzo pojavile brojne policijske ekipe kako bi sprovele uviđaj i istražile šta se tačno dogodilo.

Na licu mesta je intervenisala i Hitna pomoć.

Da podsetimo, ovo nije prvi slučaj nap0ada na službeno lice.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa PS Novi Beograd odredilo je zadržavanje osumnjičenom V. D. (51) zbog sumnje da je napao policajca.

- V. D. (51) je određeno zadržavanje zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Kako Kurir saznaje, V. D. se sumnjiči da je u prostorijama PS Novi Beograd u alkoholisanom stanju najpre vređao policijskog službenika, zatim ga fizički napao a kada su prišla još dvojica policajaca, fizički je nasrnuo i na njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 


 

Komentari (0)

Loading