KOMPLIKUJE SE SLUČAJ NESTALOG MLADIĆA IZ NOVOG PAZARA! Pronađen automobil Nusreta Destanovića! DOVEZAO GA ROĐAK KOJI JE OTIŠAO U AUSTRIJU!

Autor:

Vesti

10.02.2024

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica i prijatelji mladića su u očaju, ali istovremeno se nadaju da će se Nusret uskoro vratiti kući.

KOMPLIKUJE SE SLUČAJ NESTALOG MLADIĆA IZ NOVOG PAZARA! Pronađen automobil Nusreta Destanovića! DOVEZAO GA ROĐAK KOJI JE OTIŠAO U AUSTRIJU!

Foto: RINA

Nestanak mladića Nusreta Destanovića, koji se dogodio u selu Karajukića Bunari u Pešteru, izazvao je uznemirenost među lokalnim stanovništvom. Poslednji put viđen u četvrtak, 8. februara 2024. godine, Nusret je bio u svom vozilu, "golf IV", na benzinskoj stanici u selu oko 2 sata posle ponoći. Nakon te noći, svaki trag o njemu je nestao, što je dovelo do zabrinutosti njegove porodice i prijatelja, pišu Sandžačke.

Automobil sa istim registarskim brojem pronađen je u Ulici Kozaračka u Novom Pazaru. Prema nezvaničnim informacijama, automobil je na tu lokaciju dovezao rođak Nusreta Destanovića, koji je trenutno, prema verovanjima, u Austriji.

Ovaj detalj dodatno komplikuje slučaj, dok istražni organi nastoje da sastave delove slagalice u nadi da će pronaći Nusreta. Vozilo je, po nalogu dežurnog tužioca, odvedeno na plac Policijske uprave Novi Pazar.


Lokalna zajednica je pozvana da pruži bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u pronalaženju Nusreta, dok se istraga o okolnostima njegovog nestanka i pronalaska automobila nastavlja. Ova situacija je uznemirila širu javnost, te su apeli za saradnju i pomoć u potrazi za Nusretom postali još intenzivniji.

Porodica i prijatelji mladića su u očaju, ali istovremeno se nadaju da će se Nusret uskoro vratiti kući. Njegov nestanak je izazvao talas solidarnosti među meštanima, a podrška u potrazi za njim je sve veća. Svi se nadaju da će se ovaj slučaj uskoro rešiti i da će Nusret biti pronađen živ i zdrav.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading