KOSTA KECMANOVIĆ PRVI PUT PLAKAO U BOLNICI: Razlog krio tri dana i onda sve iznenadio ODGOVOROM

Autor:

Hronika

13.02.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak masovni ubica je na klinici na kojoj je smešten pokazao emocije različite od svih koje su ga do sada obuzimale, ali i dalje nema ni traga od kajanja i očaja zbog onog što je uradio.

KOSTA KECMANOVIĆ PRVI PUT PLAKAO U BOLNICI:  Razlog krio tri dana i onda sve iznenadio ODGOVOROM

Foto: privatna arhiva,printscreen

Kosta Kecmanović, monstrum iz "Ribnikara" je protekle nedelje satima plakao u svom krevetu na Klinici za psihijatriju i neurologiju za decu i omladinu, a nikome nije hteo da kaže zašto, saznaje Republika od dobroobaveštenog izvora. 

Lekari i medicinsko osoblje, kao i policija koja ga obezbeđuje, međusobno su šaputali da li je to maloletni ubica konačno postao svestan kakav je zločin počinio. 

Tek posle nekoliko dana jednoj medicinskoj sestri  mali monstrum je rekao da mu strašno nedostaje mlađa sestra i da bi voleo da je vidi, a ako to ne može, onda želi da mu bar neko donese njenu sliku i ispriča kako je ona i šta se dešava kod nje. 

Foto: Republika/Ustupljene foto

Vladimir Kecmanović je u streljanu vodio i sina i ćerku

- Žena nije mogla da veruje šta čuje i slušala je pomno dok joj on pričao o svojoj sestri. Rekla je lekarima da je pokazao takve emocije i oni su to evidentirali i verovatno sa njim popričali na tu temu kako bi doprli do njegovog razmišljanja i shvatili što bolje njegovu strukturu ličnosti. Lekari reaguju na sve što primete kod njega, a i na ono što se čuje od bezbednjaka koji su danonoćno sa dečakom u sobi- ispričao je izvor Republike. 

Kosta je i ranije iskazivao emocije poput besa i ljutnje u prenaglašenom obliku, ali nikada do sada za proteklih devet meseci od masakra nije pokazao kajanje i žal za žrtvama, decom koju je ubio bez reči čim je zakoračio u njihovu učionicu 3. maja prošle godine. 

U kabinetu istorije gde je ubio šest drugara ranije je petoro dece i nastavnicu istorije, a na holu škole je pre toga ubio dve dežurne učenice petog razreda i jednu sedmakinju koja se slučajno zatekla tu. Njegova prva žrtva je bio svima omiljeni školski čuvar

U toku je krivični postupak u kojem se sudi dečakovom ocu Vladmiru Kecmanoviću i majci Miljani Kecmanović, i dvojici zaposlenih u streljani koju su posećivali maloletni zločinac i njegov otac. Takođe su u toku i dve parnice koje porodice žrtava vode protiv Kecmanovića i škole u kojoj se masakr desio.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Tanja

13.02.2024 21:29

Svaki dan ručno da trenda na kile ren,kad prolije na litre suze možda će se setiti ....roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu su ranije trebali da razmišljaju o njegovim željama.

Odgovori 38 32
Ela

13.02.2024 22:02

Ipak ima emocije, sestru ne osuđuje i nema besa prema njoj ali nema obzira za roditelje, falila mu je empatija s njihove strane...

Odgovori 57 25
Oiu

14.02.2024 18:29

@Ela - Imati emocije i biti empatičan su dvije različite stvari. Psihopata ima emocije za sebe ali nema empatije za druge. Njemu fali sestra ali to ne znači da mu je žao što je ubio napravio masakar.

Odgovori 35 7
Marko

13.02.2024 22:20

Ubite malog psa

Odgovori 41 53