KOSTA KECMANOVIĆ SPAVA SPOKOJNO KAO BEBA! Ni devet meseci nakon masakra dečak-ubica se ne kaje zbog svog zločina

Autor:

Hronika

11.02.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak ubica nema problema ni sa spavanjem ni sa apetitom, dok Srbija svakodnevno jadikuje zbog nenadoknadivih gubitaka u masakru koji je počinio mladi monstrum.

KOSTA KECMANOVIĆ SPAVA SPOKOJNO KAO BEBA! Ni devet meseci nakon masakra dečak-ubica se ne kaje zbog svog zločina

Foto: privatna arhiva, google earth, Shutterstock

 Kosta Kecmanović, maloletni izvršilac zločina u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" mirno spava u svom bolničkom krevetu, poput dobre bebe, saznaje Republika sa Klinike za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

On dobija svu potrebnu negu i podršku, a naš izvor zbog obaveze čuvanja u tajnosti svih saznanja o Kecmanoviću ne sme da otkriva detalje o njemu, mada potvrđuje pisanje Republike i to da je do sada Kosta pokazivao različite emocije, ali ne i očekivano kajanje za zločin i očaj zbog masakra enormnih razmera. 

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen

Majka Koste Kecmanovića u jabnosti sa smeškom

- Niko nije očekivao ovo što imamo, da dečak monstrum bude bez empatije i da može spokojno da spava posle toga što je uradio. Niko od nas ne može da shvati kako se ponaša taj tinejdžer. Zapanjuje izjavama i ponašanjem. Spava uglavnom "u komadu" celu noć. Plače samo zarad svojih interesa. Lekari ga posmatraju i veštače i kada zna i kada ne shvata da je predemet njihovog interesovanja. Previše je vremena prošlo od masovnog ubistva i odavno je trebalo da mu dopre do mozga kakve to sve posledice ima - ispričao je izvor Republike. 

Istovremeno sa veštačenjem Kecmanovićevog trenutnog psihološkog stanja, lekari tragaju za znakovima koji su eventualno ukazivali na Kecmanovićevu mentalnu nestabilnost u vremenu tokom kojeg je planirao zločin, ali i onom koje je je prethodilo njemu. 

On je u svojoj osnovnoj školi 3. maja ubio tri devojčice na hodniku i školskog čuvara, pa je nastavio krvavi pir ušavši u svoj razred pred kraj prvog časa u kabinet istorije, gde je pucao prvo u nastavnicu koju je teško ranio, a onda i u školske drugove i drugarice dok se bilo ko mrdao. Tu je ubio još pet devojčica i jednog dečaka, a osim nastavnice ranio još petoro đaka. 

Na dan zločina za koji je odmah čuo i čitav svet, uhapšen je Kecmanovićev otac Vladimir Kecmanović koji se od tada nalazi u pritvoru u Centralnom zatvoru. Njemu se sudi za to što je sinu stavio na raspolaganje oružje i što ga je učio da puca u streljani, a Kostinoj majci Miljani Kecmanović za to što je njen otisak nađen na jednom od ispaljenih metaka. Sudi se još i dvojici odgovornih lica iz streljane zbog davanja lažnog iskaza u vezi sa obučavanjem maloletnika za pucanje.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branko

12.02.2024 11:33

Nema niceg ljudskog u tom stvoru. Nikada ne sme biti pusten na slobodu, njegova sloboda je smrt nevinima. Roditelji, koji su ga tako vaspitali, zasluzuju dozivotne robije, a njihov sin dozivotno lecenje. Mladja sestra mora biti pod nadzorom hoce li ponavljati pokusaje trovanja ljudi. Svi moraju da shvate koliki su zlocin izazvali i omogucili.

Odgovori 22 2