OGLASILA SE ŽENA UROŠA PANIĆA NA INSTAGRAMU ŠOKANTNIM REČIMA: Bavite se ovim glupostima, a doktori ubijaju bebe

Autor:

Hronika

10.02.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena Uroša Panića, koji se trenutno nalazi na poternici srpske policije zbog organizovanja lanca prostitucije, oglasila se na Instagramu šokantnim rečima

OGLASILA SE ŽENA UROŠA PANIĆA NA INSTAGRAMU ŠOKANTNIM REČIMA: Bavite se ovim glupostima, a doktori ubijaju bebe

Foto: instagram.com/milicaapaniccc

Policija je raspisala poternicu za braćom Panić, Urošem i Milošem, nakon što su pobegli iz zemlje neposredno pred policijsku akciju u kojoj je razbijen lanac prostitucije.

POZNATI PO BAHATOM PONAŠANJU I DIVLJAČKOJ VOŽNJI

Uroš i Miloš Panić već su bili poznati javnosti i policiji zbog bahatog i nedoličnog ponašanja, kao i snimaka divljačke vožnje skupocenim automobilima kroz grad. Uroš Panić se često hvalio luksuznim automobilima na društvenim mrežama, a jedan od njih, "lamborgini", čak mu je bio oduzet nakon brojnih prekršaja.

REAKCIJA ŽENE UROŠA PANIĆA


Nakon snimaka iz provoda iz Zagreba, oglasila se žena Uroša Panića na Instagramu i šokirala pratioce svojim komentarima. Kritikovala je ljude koji se bave "glupostima" umesto ozbiljnim problemima, ističući da se previše pažnje posvećuje nevažnim stvarima.

Baš zato što se vodite ljubomorom, besom i željom da se nekome nešto loše desi zato vam i jeste loše u životu. Ponovo ste pokazali koliko ste glupi (čast izuzecima) kada ste nekoj gluposti dali ovoliki značaj dok ima toliko strašnih, ozbiljnih problema. Ishod će uvek biti isti ali...Da li ste zaboravili doktora koji je dokazano ubio bebe i maltretirao žene na porođaju? Umesto da se potrudite da nešto korisno u državi popravite i pričate o pravim problemima i dižete buku, vi se ovde brukate, a ishod promeniti nećete. I šta ste postigli? Pustili ozbiljne stvari da se zaborave - napisala je Milica Panić na svom storiju.

Foto: instagram.com/milicaapaniccc

 

 

Milica je onda nastavila da se raspravlja sa pratiocima na Instagramu povodom njenog izgleda, a to što je njen suprug makro, o tome nema ni reči.

Republika

Foto: instagram.com/milicaapaniccc

 

Foto: instagram.com/milicaapaniccc

 

 

BRAĆA PANIĆ SE PROVODE U ZAGREBAČKOM NOĆNOM KLUBU

Kao što je portal Republika.rs prvi pisao, braća Panić, Uroš i Miloš, "uhvaćeni" su u zagrebačkom noćnom klubu LAF. Na fotografijama koje su došle u posed portala Republika.rs oni se mogu videti kako se sasvim opušteno bahanališu po klubu, uprkos činjenici da je srpska policija za njima raspisala poternicu zbog organizovanja lanca prostitucije.

 


OPTUŽBE ZA ZARADU OD PROSTITUCIJE

Podsetimo, braća Miloš i Uroš Panić osumnjičeni su da su zajedno sa svojim saradnicima, među kojima je i njihov najbolji drug Vuk Stanković, mesečno od podvođenja žena zarađivali više od 30 hiljada evra. Za osumnjičene je radilo najmanje pet prostitutki koje su podvodili za od 3.500 dinara do 12.000 dinara, a deo zarade, koji je bio većinski, predavale su Stankoviću po kafićima i ugostiteljskim objektima u Beogradu.

VOĐA LANCA PROSTITUCIJE OZNAČEN KAO MOZAK OPERACIJE

Uhapšeni Vuk Stanković je označen kao vođa lanca prostitucije i "mozak operacije". U trenutku upada u prostorije gde su podvodili žene, sedeo je u kafiću preko puta zgrade, ne znajući da se za njim traga.

BEŽANJE I POTERNICA

Uroš i Miloš Panić su nakon razbijanja lanca prostitucije pobegli iz zemlje, dok je MUP Srbije raspisao poternicu za njima, dok je Stanković uhapšen kao organizator ovog kriminalnog lanca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading