OGLASILA SE SESTRA UBIJENOG NUSRETA: kad smo ga pronašli, bio je sav pretučen i bačen tu

Autor:

Hronika

10.02.2024

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica i prijatelji u potrazi za nestalim Nusretom Destanovićem

OGLASILA SE SESTRA UBIJENOG NUSRETA:  kad smo ga pronašli, bio je sav pretučen i bačen tu

Foto: Rina, Facebook

Nusret Destanović nestao je sa teritorije Peštera, a od četvrtka nije viđen, što je izazvalo veliku zabrinutost među njegovom porodicom i prijateljima. Međutim, danas je pronađen mrtav u bunaru u blizini kuće svog ubice, potvrdila je njegova sestra za Telegraf.rs. Ona je za naš portal navela da je mladić bio sav pretučen kada je njegovo telo pronađeno i bačen u bunar koji se nalazi u neposrednoj blizini kuće ubice.

Sumnje oko motiva ubistva


Prve sumnje su da mu je ubica presudio zbog svađe oko supruge. Naime, Nusret je bio u emotivnoj vezi sa suprugom osumnjičenog za ubistvo. Prema nezvaničnim informacijama, došlo je do svađe dvojice muškaraca, a Nusretu je navodno presuđeno udarcem u glavu.

Uticaj društvenih mreža na istragu


Njegova vozačka dozvola pronađena je u međuvremenu, a vest o njegovom nestanku brzo se proširila društvenim mrežama, što je doprinelo većoj pažnji javnosti i ubrzanju istrage.

Ubeg ubice u Nemačku


Ubica je pobegao za Nemačku nakon što je počinio zločin, ostavljajući porodicu i prijatelje Nusreta Destanovića u šoku i neizvesnosti.

Policijska istraga


Policija je preduzela mere kako bi pronašla ubicu i dovela ga pred lice pravde, ali situacija je i dalje pod istragom.

Ovo ubistvo je šokiralo lokalnu zajednicu i izazvalo osećaj straha i nesigurnosti među 

Teška sudbina porodice ubijenog


Nusretova porodica prolazi kroz teško razdoblje, suočavajući se sa gubitkom voljenog člana i traumatičnim okolnostima njegovog ubistva. Njegova sestra je iznela detalje o njegovom stradanju, ostavljajući javnost u šoku i tuzi.

Nusret Destanović je bio mladić čiji je život prerano ugašen, ostavljajući dubok trag tuge i bola među onima koji su ga poznavali. Njegov nestanak i tragična smrt podsećaju nas na potrebu za većom pažnjom i zaštitom u društvu, kako bismo sprečili ovakve strašne događaje u budućnosti.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading