DANAS JE SAHRANA UBIJENOJ AMNI IZ TUZLE! Inspektor sasuo šaržer metaka u nju, sutra bi slavila rođendan!

Autor:

Hronika

10.02.2024

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amna Kahrimanović biće sahranjena danas na groblju Bukovčići.

DANAS JE SAHRANA UBIJENOJ AMNI IZ TUZLE! Inspektor sasuo šaržer metaka u nju, sutra bi slavila rođendan!

Foto: Dnevni Avaz/A.Bešić, Facebook

U sredu veče, Tuzlu, ali i čitav region je potresla vest o još jedno femicidu. Naime, policijski inspektor Elvis Ćustendil, ubio je Amru Kahrimanović u kafiću koji je držala u jednom tržnom centru, ispalivši u nju skoro čitav šaržer, nakon čega je pobegao i ostavio je da leži u lokvi krvi.

Poslednji ispraćaj biće održan danas ispred Komemorativnog centra Tuzla, nakon čega će biti sahranjena na groblju Bukovčići.

Republika

Foto: Dnevni Avaz/A.Bešić

Amra Kahrimanović ubijena u tržnom centru

Iza Amne je ostao sin Damir koji je gostujući u ''Centralnom dnevniku'' Face TV rekao da bi njegovoj majci u nedelju, tačnije sutra, bio rođendan, te da umesto proslave, danas sahranjuje ubijenu majku.

Nedžad Kahrimanović i Damir Hodžić, brat i sin ubijene Amre Kahrimanović, bili su gosti u “Centralnom dnevniku” Face TV.

– Rekla mi je: ‘Dame, ja sam sutra prva smena, a prekosutra druga, pa eto dođi!’ Ja sam rekao: ‘Mama, najverovatnije da ću doći prekosutra; sutra imam puno obaveza’ i dogovorili smo se da u sredu nazovem jedan restoran u Tuzli i da rezervišem sto za našu porodicu kako bismo proslavili njen rođendan koji je u nedelju. Mi nju sutra moramo da spustimo u zemlju… Rođendan joj je prekosutra – istakao je Damir i dodao da ona i Elvis nisu bili ni u kakvoj vrsti odnosa.

– Mi kao porodica osećamo dužnost i potrebu da kažemo istinu. Oni nisu bili ni u kakvoj vrsti odnosa. Njihov odnos je bio gost i konobarica. I ništa više. Nikakvog drugog odnosa nije bilo. Taj čovek je bio u braku, ima dete. Moja majka je bila časna, vredna, poštena žena. Žena koja se okrenula veri. Prošle godine smo joj organizovali da ode na Umru. Da obavi i taj poziv. Nekako u zadnjih par godina je procvetala. Toliko je imala života u sebi. Toliko smo toga planirali. Toliko smo imali planova za budućnost. Planirali smo svadbu mene i moje devojke, razgovarali smo o budućim unucima. Svet mi se srušio, uništio mi je život. Uništio mi je sve. Bilo koja kazna koju dobije neće mi je vratiti, niti će mene utešiti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading