SIN UBIJENE AMRE POZNAVAO POLICAJCA UBICU: Videlo se u njegovom pogledu da nije psihički stabilan

Autor:

Hronika

09.02.2024

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je istakao kako Amra i Elvis nisu imali nikakav romantični odnos, već su bili samo u poslovnom odnosu kao gost i konobarica.

SIN UBIJENE AMRE POZNAVAO POLICAJCA UBICU: Videlo se u njegovom pogledu da nije psihički stabilan

Foto: youtube/printscreen/FACE HD TV, Facebook

Amra K.

Damir Hodžić, sin ubijene Amre Kahrimanović, izneo je šokantne detalje o počiniocu ubistva svoje majke, policajcu Elvisu Ćustendilu, tokom gostovanja u emisiji "Centralni dnevnik" Face TV. Hodžić je otkrio da je poznavao Ćustendila, ističući da je bio redovan gost u njihovom ugostiteljskom objektu poslednjih pet meseci.

- Ja sam ga poznavao! Sjedio sam s njim, bio je naš stalni gost poslednjih pet meseci! On je inače hodao po svim lokalima po tom tržnom centru! Svi su znali da je on čudan čovek, da širi negativnu energiju! Videlo se u njegovom pogledu da nije psihički stabilan! Više puta je bio suspendovan, bilo mu je oduzimano oružje - rekao je Damir.

Dodatno je istakao da bi njegovoj majci u nedelju bio rođendan, što dodatno naglašava težinu tragedije koja ih je zadesila.

Damir je istakao kako Amra i Elvis nisu imali nikakav romantični odnos, već su bili samo u poslovnom odnosu kao gost i konobarica.

- Oni nisu bili ni u kakvoj vrsti odnosa. Njihov odnos je bio gost i konobarica. I ništa više. Nikakvog drugog odnosa nije bilo. Taj čovek je bio u braku, ima dete. Moja majka je bila časna, vredna, poštena žena. Žena koja se okrenula veri. Prošle godine smo joj organizovali da ode na Umru. Da obavi i taj poziv. Nekako u zadnjih par godina je procvetala. Toliko je imala života u sebi. Toliko smo toga planirali. Toliko smo imali planova za budućnost. Planirali smo svadbu mene i moje devojke, razgovarali smo o budućim unucima. Svet mi se srušio, uništio mi je život. Uništio mi je sve. Bilo koja kazna koju dobije neće mi je vratiti, niti će mene utešiti - rekao je sin ubijene Amre.

Podsetimo, Ćustendil je osumnjičen da je u Amru Kahrimanović iz službenog pištolja Uprave policije MUP-a TK gde je bio zaposlen u operativnom centru, u sredu uveče, na podmukao način ispalio jedan hitac u leđa oštećene, a nakon toga je, dok je žrtva ležala na podu, ispalio još petnaest hitaca u različite delove tela i usmrtio je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dr ja

09.02.2024 22:55

Obesiti ga za muda na banderi i neka tako sačeka sudnji dan,,,