PRVO OGLAŠAVANJE ADVOKATA NEMANJE BJELICE POSLE ODLAGANJA SASLUŠANJA! Poznat i novi datum kada će govoriti o napadu u igraonici!

Autor:

Hronika

09.02.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Bjelica nije došao na saslušanje kod tužica da kaze zašto je napadnut, a sada je njegova avokatica otkrila i zašto.

PRVO OGLAŠAVANJE ADVOKATA NEMANJE BJELICE POSLE ODLAGANJA SASLUŠANJA! Poznat i novi datum kada će govoriti o napadu u igraonici!

Foto: Starsport

Nemanja Bjelica

Natasa Jovičić, zastupnik bvšeg košarkaša Nemanje Bjelice, kojeg je prošle nedelje makazama napao Nikola Petković, bivši fudbaler, otkrila je razlog što se Bjelica nije pojavio u Prvom javnom tužilaštvu danas u 10 sati.

- Odložili smo saslušanje i danas Nemanja neće biti saslušan. Zbog  moje sprečenosti smo morali da odložimo - rekla je advokat Jovičić za Republiku. 

Ona je dodala da bivšem NBA igraču smeta zainteresovanost javnosti zbog specifićne porodične situacije.  S druge strane, ovaj sukob sportista  je kulminacija situacije nalik zapletima u španskim serijama

- Zakazano ispitivanje u svojstvu svedoka ostecenog Nemanje Bjelice danas je odloženo za 23.02.2024. godine jer je njegov punomoćnik obavestio tužilaštvo da nije u mogucnosti da prisustvuje današnjem ispitivanju zbog ranije zakazanih obaveza, iz kog razloga se nije pojavio ni oštećeni - saopšteno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

- Molim vas da zaštitimo decu - dodala je advokat Bjelice za Republiku.

Novo saslušanje održaće se u 10 časova.

Oglašavanje Nemanje Bjelice

Ranije se njgov pravni zastupnik obratio medijima saopštenjem.

- Poštovani, obraćam vam se kao punomoćnik Nemanje Bjelice. Nemanja Bjelica je događaju koji se odigrao 3.2.2024. godine u dečjoj igraonici u TC Galerija obavestio nadležne državne organe,  koji su nakon toga postupali u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima i utvrdili da su ispunjeni zakonski uslovi za krivično gonjenje počinioca. Imajući u vidu da je postupak već pokrenut Nemanja Bjelica će prepustiti državnim organima da nastave da neometano svoj rad i utvrđujuju činjenice. Zbog potrebe da zaštiti privatnost, mir i spokojstvo svoje maloletne dece Nemanja Bjelica neće iznositi detalje u javnost i moli medije da imaju razumevanja i da poštuju ovu njegovu želju - navodi se u saopštenju. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading