U PODMETNUTOM POŽARU IZGOREO DŽIP ALEKSANDRA SENIČIĆA! Uhapšena dvojica zbog požara na Senjaku!

Autor:

Hronika

08.02.2024

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica muškaraca uhapšena su zbog sumnje da su zapalila automobil Aleksandru Seničiću.

U PODMETNUTOM POŽARU IZGOREO DŽIP ALEKSANDRA SENIČIĆA! Uhapšena dvojica zbog požara na Senjaku!

Foto: Tanjug/T. VALIČ

U Beogradu, dvojica muškaraca su uhapšena pod sumnjom da su zapalila automobil gospodinu Aleksandru Seničiću, direktoru Nacionalne asocijacije turističkih agencija (JUTA). Ovo hapšenje sledi nakon incidenta koji se dogodio 22. novembra 2023. godine na Senjaku u Beogradu, kada je automobil "rendž rover" iznajmljen od strane gospodina Seničića izgoreo.

Policija, po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, izvršila je hapšenje dvojice osumnjičenih, nakon čega im je određeno zadržavanje do 48 sati. Nakon saslušanja u tužilaštvu, obojici je po nalogu tužioca određen jednomesečni pritvor.

- Policija je po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu uhapsila dvojicu osumnjičenih i određeno im je zadržavanje do 48 sati, a nakion saslušanja u tužilaštvu obojici je po nalogu tužioca određen jednomesečni pritvor - objašnjava izvor Kurira.

Podsetimo, vozilo koje je izgorelo nije bilo vlasništvo gospodina Seničića, već je bilo iznajmljeno od jedne rentakar agencije. Požar je prvo zahvatio "fijat", a zatim se proširio na "rendž rover" i "nisan kaškai" koji su bili parkirani pored.

Gospodin Seničić izjavio je da ne zna tačno kako je došlo do požara, navodeći da je primetio požar na automobilu pored svog, nakon čega se vatra proširila na njegov iznajmljeni automobil. On je izrazio nevericu da je požar podmetnut, verujući da je sve rezultat nesrećnih okolnosti.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading