NASILNIK NAPAO MALOLETNICE, JEDNU UDARIO U NOS! Uhapšen muškarac (31) iz Vranja - Pravio haos ispred kafića, bežao policiji, ali je UBRZO UHVAĆEN!

Autor:

Hronika

08.02.2024

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

N. D. je pobegao, a policija ga je ubrzo pronašla i uhapsila.

NASILNIK NAPAO MALOLETNICE, JEDNU UDARIO U NOS! Uhapšen muškarac (31) iz Vranja - Pravio haos ispred kafića, bežao policiji, ali je UBRZO UHVAĆEN!

Foto: shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su N. D. (31) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška telesna povreda i zlostavljanje i mučenje.


On se sumnjiči da je juče, u blizini jednog kafića u Vranju, fizički napao dve maloletnice, a potom je jednu udario u nos i naneo joj teške telesne povrede.


N. D. je pobegao, a policija ga je ubrzo pronašla i uhapsila.

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Podsetimo, u sredu oko 15.30 sati, u centru Kraljeva, dogodio se dramatičan događaj kada je muškarac starosti oko 50 godina pokušao da izvrši samoubistvo oštrim predmetom na svom radnom mestu u prodavnici alata. Nesrećnog čoveka pronašao je njegov kolega, koji je odmah reagovao i pružio mu pomoć pre nego što je pozvana hitna pomoć.


Intervencija i prevoz u Kraljevačku bolnicu

Kolega je brzo reagovao i pozvao hitnu pomoć, a povređeni muškarac je prevezen u Kraljevačku bolnicu gde mu je pružena medicinska pomoć

Ovaj događaj je izazvao šok i zabrinutost među lokalnom zajednicom u Kraljevu.Takođe, postavlja se pitanje koje je dovelo do ovakvog čina i kakve su okolnosti dovele do ovog tragičnog događaja.

- Bilo je strašno. Niko ne zna u koliko se to sati tačno desilo jer ne nesrećnog trgovca u lokvi krvi pronašao kolega iz druge radnje i odmah zvao hitnu pomoć i policiju. Sumnja se da je naneo više uboda sebi po grudima ali i u predelu vrata. Hitna pomoć koja ga je prevezla u bolnicu - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading