MILICA UBILA ZVONIMIRA, PA POČISTILA?! Novi detalji ubistva u Banjaluci: "Pozlilo mu je, dođi..."

Autor:

Hronika

05.02.2024

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da je Stefanović već bio mrtav kada je pronađen.

MILICA UBILA ZVONIMIRA, PA POČISTILA?! Novi detalji ubistva u Banjaluci: "Pozlilo mu je, dođi..."

Foto: shutterstock, drustvene mreze

Milica M. (31), osumnjičena za ubistvo svog partnera Zvonimira Stefanovića (53), juče je pozvala komšiju i obavestila ga da dođe jer je njenom partneru pozlilo.

Kako se saznaje, žrtva i osumnjičena žena su poslednjih nekoliko meseci živeli zajedno u banjalučkom naselju Borik, gde se juče desio zločin. Prethodno, ona je neko vreme živela sama na istoj adresi.

U vezi sa ovim slučajem, muškarac iz susedne zgrade je saslušan u svojstvu svedoka, budući da ga je osumnjičena Milica M. pozvala. Zbog toga je juče došao u stan gde je pronađeno telo Zvonimira Stefanovića.

Prema dosadašnjim saznanjima, Milica je pozvala poznanika koji živi u tom bloku i pitala ga može li doći jer je njenom partneru pozlilo, a on je navodno došao da vidi šta mu se desilo - rekao je izvor Nezavisnih novina.

Sumnja se da je Stefanović već bio mrtav kada je pronađen, ali oko njega nije bilo vidljivih tragova krvi, što otvara mogućnost da je eventualno očišćeno kako bi se prikrilo ubistvo.

Prema izvoru, navodno je muškarac drmao Stefanovića pokušavajući ga probudi, ali je primetio ranu i odmah pozvao hitnu pomoć. Nažalost, lekari nisu uspeli da mu pomognu, i konstatovana je smrt. Pošto su muškarac i žena bili prisutni u stanu, policija ih je odmah oboje privela u cilju sprovođenja istrage.

Međutim, nakon ispitivanja, svedok je pušten, dok je žena zadržana.

Podsećamo, u stanu u Beogradskoj ulici policija je juče zatekla telo sa ubodnom ranom u predelu grudnog koša.

- Na licu mesta izvršen je uviđaj pri čemu je konstatovano da se radi o krivičnom delu ubistvo, koje je izvršeno od strane nepoznatog počinioca. Tužilac je naložio da se preduzmu sve istražne mere i radnje na rasvetljavanju krivičnog dela i otkrivanju počinioca. Naložena je i obdukcija koja će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske -  saopštili su iz OJT Banjaluka.

Kako su tamošnji mediji već izveštavali, ubijeni Stefanović je od ranije poznat policiji i imao je burnu prošlost, a privođen je i zbog zloupotrebe narkotika.

BONUS VIDEO:

 

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading