JOŠ JEDNA ŽENA HLADNOKRVNI UBICA? UHAPŠENA ŽENA ZBOG UBISTVA ZVONIMIRA STEFANOVIĆA: Detalji ubistva u Banjaluci

Autor:

Hronika

04.02.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšena žena zbog ubistva Zvonimira Stefanovića

JOŠ JEDNA ŽENA HLADNOKRVNI UBICA? UHAPŠENA ŽENA ZBOG UBISTVA ZVONIMIRA STEFANOVIĆA: Detalji ubistva u Banjaluci

Foto: društvene mreže


Banjalučka policija je uhapsila ženu M. M. pod sumnjom za ubistvo Zvonimira Stefanovića u banjalučkom naselju Borik. Stefanović je ubijen u svom iznajmljenom stanu, a prema saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva Banjaluka, ubistvo je izvršeno hladnim oružjem. Tužilac je naložio sprovođenje istrage i obdukciju koja će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

"Na licu mesta izvršen je uviđaj pri čemu je konstatovano da se radi o krivičnom delu ubistvo.  Tužilac je naložio da se preduzmu sve istražne mjere i radnje na rasvetljavanju krivičnog dela i otkrivanju počinioca. Naložena je i obdukcija koja će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske"saopštili su iz OJT Banjaluka.


Muškarac odveden u policiju kao svjedok

Pored uhapšene žene, muškarac koji je takođe bio prisutan u stanu u trenutku ubistva, odveden je u policiju gdje će biti saslušan u svojstvu svjedoka. Detalji o saslušanju nisu otkriveni, ali policija će iskoristiti njegovo iskustvo kako bi rasvetlila ovaj slučaj.

Neobičnost ubistva hladnim oružjem

Ono što ovaj slučaj čini posebno zanimljivim jeste činjenica da je ubistvo izvršeno hladnim oružjem. Ovakav način izvršenja krivičnog dela često izaziva dodatnu pažnju javnosti i istražitelja, budući da zahteva blizinu između počinioca i žrtve i često ukazuje na lični motiv ili sukob.

Stefanović je imao iznajmljen stan u zgradi

Prema informacijama ATV-a, Zvonimir Stefanović je imao iznajmljen stan u zgradi gde je izvršeno ubistvo. Detalji o njegovom odnosu sa uhapšenom ženom ili muškarcem koji je odveden u policiju nisu otkriveni, ali ova činjenica može biti ključna za razumevanje okolnosti koje su dovele do tragičnog događaja.

(ATV)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading