PIJANI VOZAČ JE UBIO MILUTINA UROŠEVIĆA (58) I POBEGAO: Onda je usledio jeziv obrt događaja!

Autor:

Hronika

04.02.2024

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija u selu Kusići: Bahati vozač pobegao sa mesta nesreće

PIJANI VOZAČ JE UBIO MILUTINA UROŠEVIĆA (58) I POBEGAO: Onda je usledio jeziv obrt događaja!

Foto: DRUSTVENE MREŽE


U selu Kusići kod Bele Crkve, dogodila se stravična saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio Milutin Urošević, poznatiji kao Gaja. Nesreća se dogodila kada se Gaja peške vraćao sa seoske manifestacije, a na njega je naleteo mladić N. S. koji je nakon udesa pobegao sa mesta nesreće. Nažalost, Gaja je preminuo na licu mesta od posledica udara.

Potraga za nesavesnim vozačem

Nakon pronalaska tela, policija je otpočela intenzivnu potragu za vozačem koji je izazvao nesreću i pobegao sa lica mesta. Ubrzo su identifikovali osumnjičenog vozača i priveli ga, a njemu je određeno zadržavanje. Prema rečima izvora, osumnjičeni vozač je bio pijan u trenutku nesreće, a nije posedovao vozačku dozvolu.

Emotivno svedočenje sina poginulog

Ivan Urošević, sin tragično nastradalog Gaje, izrazio je svoje neverovanje i bol zbog bahatog ponašanja vozača koji je usmrtio njegovog oca. On je istakao da je osumnjičeni vozač bio pijan i da je, uprkos tome, seo za volan automobila. Prema Ivanovim rečima, Gaja je odlučio da pešači kući upravo zbog toga što je i sam bio pod uticajem alkohola.

- Kako smo čuli, do nesreće je došlo kada se moj otac peške vraćao sa jedne seoske manifestacije. Bahati vozač ga je udario na samo 200 metara od njegove kuće, a onda pobegao. Ne mogu da shvatim zbog čega nije stao da mu pomogne? Strašno mi je to što ga je udario kolima i nije se zaustavio... Pa udariš kuče ili mače na ulici i izađeš iz kola da vidiš da li je povređeno, živo, ali on ništa. Dodao je gas i otišao - kaže vidno potresen sin poginulog za Kurir i dodaje da on poznaje osumnjičenog, a da ga je poznavao i njegov otac jer su iz istog mesta.

- N. S. je, takođe, u subotu uveče bio na fešti u selu, a pre toga je bio u lovu. Rekle su mi komšije da je bio pijan, a u jednom trenutku je tražio od prijatelja da mu pozajmi kola kako bi otišao do drugog prijatelja. Taj drug ga je, navodno, odvraćao jer auto nije registrovan i N. S. nema vozačku dozvolu, iako zna da vozi - priča Ivan.



Neizvesnost i bol porodice

Nakon tragičnog događaja, porodica i meštani sela Kusići su u šoku. Ivan je podelio da je njegov otac ostao da leži na putu nakon udara, i da su ga prolaznici primetili i pozvali policiju i Hitnu pomoć. Postoji i sumnja da je preko povređenog Gaje prešlo još jedno vozilo dok je ležao na putu, što dodatno baca senku sumnje na okolnosti nesreće.

- Seo je u kola i krenuo kod tog prijatelja. Na putu do tamo je i došlo do nesreće, udario je mog oca, koji je ubrzo preminuo. Inače, i moj otac je takođe bio popio i upravo iz tog razloga je odlučio da ide peške, nije želeo pijan da sedne za volan - kaže Ivan i dodaje:

- Moj Milutin je posle kobnog udarca ostao da leži na putu, imao je povrede glave, a prolaznici su ga videli i pozvali policiju i Hitnu. Mene je zvao rođeni brat da mi kaže da je otac stradao. Otišao sam odmah tamo i zatekao Hitnu pomoć, policiju i sve je bilo blokirano. Nisu nam dali da priđemo.

- Po selu se priča da ga je N. S. udario, a potom prešao točkovima preko mog oca, a da je drugi auto koji je ubrzo naišao, takođe, prešao preko povređenog oca. Čekamo da se istraga završi i da saznamo kako je tačno došlo do nesreće u kojoj je moj otac preminuo - kaže neutešni Ivan.

Ovaj tragični događaj ostavio je selo u neverici i tugi, dok se čeka završetak istrage i potpuno razjašnjenje okolnosti u kojima je Gaja izgubio život.

(Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading