UHAPŠEN I TINEJDŽER (17) ZBOG UBISTVA U BORČI! Oglasio se MUP o osumnjičenima!

Autor:

Hronika

04.02.2024

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reanimacije nesrećnog Jovana M. bili su neuspešni, te je njegov život izgubljen u 19.40 časova istog dana.

UHAPŠEN I TINEJDŽER (17) ZBOG UBISTVA U BORČI! Oglasio se MUP o osumnjičenima!

Foto: mup

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su B. B. (23) i sedamnaestogodišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

Oni se sumnjiče da su u Borči, 1. februara, oštrim predmetom povredili dvadesettrogodišnjeg muškarca koji je, od zadobijenih povreda, preminuo na licu mesta.

B. B. je određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće sproveden u Više javno tužilaštvo u Beogradu, dok je osumnjičeni maloletnik sproveden u Viši sud u Beogradu, Odeljenje za maloletnike.

Podsetimo, zločin se dogodio u 1. februara u 19.10 časova, kada je nepoznati muškarac jednog mladića nasmrt izbo - najverovatnije nožem - a drugog B. J. (23) ranio.

Naime, nepoznati muškarac je zadao više ubodnih rana i posekotina mladiću Jovanu M. (23) koji je preminuo na licu mesta, dok je drugom mladiću, Boro J. (23) zadao posekotinu.

Pokušaji reanimacije bili neuspešni

Izuzetno tužno je što su pokušaji reanimacije nesrećnog Jovana M. bili neuspešni, te je njegov život izgubljen u 19.40 časova istog dana.

U međuvremenu, policija je pronašla nož i bejzbol palicu u vozilu koje su ova dva momka koristili pre napada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Tagovi

Komentari (0)

Loading