ŠTA ĆE KINEZIMA TOLIKO KETAMINA?! Veliko hapšenje na Novom Beogradu - zatekli ih sa tableticama i vagicom za PRECIZNO merenje!

Autor:

Hronika

03.02.2024

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni su danas saslušani i u potpunosti su priznali izvršenje krivičnog dela.

ŠTA ĆE KINEZIMA TOLIKO KETAMINA?! Veliko hapšenje na Novom Beogradu - zatekli ih sa tableticama i vagicom za PRECIZNO merenje!

Foto: Shutterstock

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju kineskih državljanina Z. P. (36) i Y. G. (36) zbog krivičnog dela Neovlašćeno držanje opojnih droga iz člana 246a Krivičnog zakonika.

Osumnjičenom Z. P. se stavlja na teret da je u jakni koja je pronađena u njegovim kolima, bugarskih registarskih oznaka, držao jednu kesicu sa opojnom drogom ketamin, a u drugoj kesici 8 tableta MDMA, nakon čega je izvršen pretres prostorija u kojima osumnjičeni boravi gde je pronađena i vagica za precizno merenje.

Potom je obavljen pregled osumnjičenog Y. G. koji je stajao u neposrednoj blizini kola osumnjičenog Z. P. i u džepu njegovih pantalona pronađena je kesica sa ketaminom, saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo.

Osumnjičeni su danas saslušani i u potpunosti su priznali izvršenje krivičnog dela.

Imajući u vidu da su osumnjičeni kineski državljani, te da postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, Treće osnovno javno tužilaštvu u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da se prema osumnjičenima odredi pritvor, koji je rešenjem i određen.

Podsetimo, policija u Subotici uspešno je razrešila slučaj teške krađe iz prodavnice tehničke robe.Uhapšen je A. Š. (26) iz Subotice, osumnjičenog za ovo krivično delo.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading