DETALJI UBISTVA U BORČI - šta se zaista desilo u Ulici Severina Bjelića? Nasred ulice izbo mladića (22) nasmrt, drugog ranio

Autor:

Hronika

01.02.2024

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragični događaj u Borči: Ubistvo i napad nožem

DETALJI UBISTVA U BORČI - šta se zaista desilo u Ulici Severina Bjelića? Nasred ulice izbo mladića (22) nasmrt, drugog ranio

Foto: ST/N. MANDIĆ, Tanjug/Vladimir Šporčić


Večeras se u Borči dogodio tragičan događaj koji je šokirao lokalnu zajednicu. U Ulici Severina Bjelića, nepoznato lice je oko 19.10 sati izvršilo napad oštrim predmetom, najverovatnije nožem, na dvojicu mladića rođenih 2001. godine.

Nažalost, jedan od napadnutih muškaraca je preminuo na licu mesta od zadobijenih ubodnih rana i posekotina, dok je drugi mladić zadobio posekotinu.


**Policija traga za napadačem**

Policija je odmah izašla na teren i pokrenula akciju "Vihor 3" kako bi pronašla počinioca ovog strašnog zločina. Građani su pozvani da pruže sve informacije koje bi mogle pomoći u identifikaciji i hapšenju napadača.

**Šok i zabrinutost među stanovnicima**

Ovaj događaj je izazvao šok i zabrinutost među stanovnicima Borče, koji su u strahu zbog ovog nasilnog incidenta. Lokalne vlasti su osudile ovaj zločin i obećale da će uložiti sve napore kako bi počinilac bio priveden pravdi.

**Bezbednost građana u fokusu**

Bezbednost građana je sada u fokusu javnosti, a nadležne institucije preduzimaju mere kako bi se osigurala sigurnost u ovom delu grada. Građani se pozivaju da budu oprezni i da sarađuju sa policijom kako bi se otkrilo šta se tačno dogodilo i ko stoji iza ovog napada.

Ovaj tragičan događaj ostavlja dubok trag u zajednici Borče, a nadamo se da će policija brzo identifikovati počinioca i da će pravda biti zadovoljena.

(Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading