IZBODEN MUŠKARAC (34) U KALUĐERICI! Napalo ga nekoliko osoba!

Autor:

Hronika

28.01.2024

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad se dogodio oko 6 sati ispred nekadašnje poznate diskoteke.

IZBODEN MUŠKARAC (34) U KALUĐERICI! Napalo ga nekoliko osoba!

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Tanjug/Rade Prelić, MUP Srbije

Nož

Rano jutros, na Smederevskom putu, dogodio se napad na 34-godišnjeg muškarca A.K. koji je izboden nožem. Prema nezvaničnim informacijama koje je saznao Informer, napad se dogodio oko 6 sati ispred nekadašnje poznate diskoteke.

Muškarac je izašao iz picerije kada mu je prišlo više osoba. Zadali su mu više udaraca u glavu i po telu, a jedan od njih ga je ubo nožem u nogu. Napadači su se razbežali, a povređeni muškarac je sam seo u automobil i odvezao se u Urgentni centar - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Reakcija policije i motiv napada

Prema informacijama izvora bliskog slučaju, nakon što je povređeni muškarac stigao u Urgentni centar, policija je obaveštena o napadu.

Povređeni muškarac, kako se nezvanično saznaje, bio je ranije osuđivan za različita krivična dela, što dodatno komplikuje ovaj slučaj. Motiv napada biće predmet dalje istrage, a policija će pokušati da utvrdi identitet napadača i razloge ovog brutalnog čina.

Ovaj napad na Smederevskom putu izazvao je zabrinutost među lokalnim stanovništvom, posebno zbog činjenice da se dogodio na javnom mestu i to u ranim jutarnjim satima. Nadležne službe preduzimaju sve korake kako bi rasvetlile ovaj slučaj i privedle počinioce pravdi.

Bezbednost na javnim mestima

Napadi poput ovog podsećaju nas na važnost bezbednosti na javnim mestima, posebno u ranim jutarnjim satima kada su ulice manje prometne. Građani treba da budu svesni svoje okoline i da preduzimaju mere opreza kako bi se zaštitili od potencijalnih napada. Takođe, saradnja sa nadležnim organima i prijavljivanje sumnjivih aktivnosti može doprineti očuvanju bezbednosti u lokalnoj zajednici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading