MUŠKARAC (31) PRATIO STARICE I PLJAČKAO IH! Uhapšeni razbojnik već 11 puta bio u zatvoru!

Autor:

Hronika

26.01.2024

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tridesetjednogodišnji razbojnik iz Beograda uhapšen zbog napada i pljačkanja starica.

MUŠKARAC (31) PRATIO STARICE I PLJAČKAO IH! Uhapšeni razbojnik već 11 puta bio u zatvoru!

Foto: Shutterstock

Muškarac P.L. (31) uhapšen je u sredu zbog izvršenja krivičnog dela razbojništvo, nakon čega mu je određeno zadržavanje. 

Osumnjičeni P.L. je priznao da je pljačkao starije žene.

Priznao je da je staricu S.G. (77) pratio do njene zgrade na Novom Beogradu, potom je gurnuo sa leđa i iz ruke joj istrgao torbu, usled čega je žena pala.

On je takođe priznao da je u Zemunu pratio još jednu staricu N.K. (91) od "Madžija" do njene zgrade i iz ruke joj otrgao ceger u kojem se nalazio njen novčanik i mobilni telefon.

Imajući u vidu da je osumnjičeni ranije 11 puta pravnosnažno osuđen zbog izvršenja imovinskih dela, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je Trećem osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog za određivanje pritvora, koji je rešenjem suda i određen.

Podsetimo, uznemirujući snimak jednog džeparoša koji hara centrom Beograda pojavio se na društvenim mrežama, izazivajući ogorčenje među građanima.

Na snimku se vidi mladić kako strpljivo prati svoju žrtvu duž Ulice kralja Milana, da bi potom, iskoristivši trenutak nepažnje, opljačkao ženu i pobegao.

Na snimcima sa nadzornih kamera jasno je prikazano kako mladić, maskiran kapom, prati ženu sve do jedne radnje. Kada je žrtva zastala ispred objekta, džeparoš je brzo i neprimetno otvorio njen ranac, izvukao novčanik i pobegao iz radnje. Građani su izrazili zabrinutost zbog očigledne iskusnosti lopova, sugerišući da bi mogao biti deo organizovane bande.

Policija je obaveštena o ovom incidentu, a snimak je podeljen na društvenim mrežama uz apel građanima da, ukoliko prepoznaju lopova, odmah obaveste policiju. Incident se dogodio u Ulici kralja Milana 15, a žrtva je već prijavila slučaj nadležnim organima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading