BIVŠA PARTNERKA SE INSTRUKTORU SVETI I POSLE SMRTI: Ni na sahranu mu nije došla, sinu zabranila da isprati oca!

Autor:

Hronika

26.01.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak zbog koga se Borko Miladinović ubio jer nije mogao da ga viđa nije se pojavio na poslednjem ispraćaju.

BIVŠA PARTNERKA SE INSTRUKTORU SVETI I POSLE SMRTI: Ni na sahranu mu nije došla, sinu zabranila da isprati oca!

Foto: Youtube

Bivša partnerka Užičanina Borka Miladinovića (42), poznatog skakača u vodu i ski-instruktora koji je 19. januara tragično okončao život na Kopaoniku, nije se pojavila na njegovoj sahrani niti je dozvolila njihovom trogodišnjem sinu da poslednji put isprati oca, saznaje Republika.

Kao što je naš portal juče pisao, čovek o kome u rodnom gradu, ali i na radnom mestu, govore sve najlepše obesio se u svojoj sobi jer mu nekadašnja partnerka nije dozvoljavala da viđa dete.
- Najstrašnije je to što mu se ona i mrtvom sveti, što bi naš narod rekao. Samo oni znaju kakav je bio njihov odnos, a možda ga najbolje odslikava i činjenica da ni na sahranu nije želela da dođe. Upravo ovakav njen odnos je Borka odveo u tragičnu smrt i doveo do toga da digne ruku na sebe - kaže naš sagovornik.

On dodaje i da porodica ne želi da se o tome priča i piše, što, kako ističe, donekle razume.

- Oni ljudi još ne mogu da dođu sebi od svega što ih je snašlo. Na svu muku, verovatno je i njima bilo teško što se ona nije pojavila, ona opet više-manje, ali da je sinu zabranila da bude tu u tim teškim momentima, to im je, siguran sam, veoma teško palo - objašnjava izvor Republike.

Podsetimo, ovaj dugogodišnji pripadnik Gorske službe spasavanja slomio se zbog toga što nije mogao da viđa dete.

- Nije više mogao da podnese da bude odvojen od trogodišnjeg deteta, to mu je strašno teško padalo. Ali da će uraditi ovako nešto, ni u najcrnjim snovima nismo očekivali. Bio je sportista, vedrog duha, vodio je zdrav život, ali za bol koju je nosio duboko u sebi znali su samo njegovi najbliži. Poslednje tri godine centar njegovog sveta bio je dečak, zbog kog je na kraju i otišao u smrt. Nije više mogao da podnese da ne može da viđa dete, zato se i obesio. Njegovi roditelji su se povukli u kuću i boluju. Niko im ne bio u koži. Sve su to mnogo fini ljudi. Svaki Užičanin koga biste pitali ne bi imao lošu reč da kaže. Borko je, inače, bio ponos našeg grada, tako da je ovo, slobodno možemo reći, tragedija za celo Užice - pisao je naš portal.


Prema rečima našeg sagovornika, žena s kojom je mladi sportista imao dete, uprkos tome što je Borko bio savršen otac, uvek je pravila probleme kad je dete trebalo da bude s njim, da bi na kraju viđanje potpuno sprečila.

Nizao trofeje u skokovima

Miladinović je bio uspešan sportista, a proslavio se pobedama u skokovima sa starog železničkog mosta u Užicu, na kojima je trijumfovao 2012, 2013. i 2015. Učestvovao je i na skokovima s višegradske ćuprije, gde je takođe pobeđivao.

 

Kolege: Velika tuga za sve nas

Prema rečima Borkovog prijatelja i kolege, on je bio jedan od omiljenih ski-instruktora na Kopaoniku, gde je poslednjih godina provodio najviše vremena.
- Ovo je zaista velika tuga za sve nas. Borka znam dobro, nismo bili nerazdvojni, ali smo se lepo družili. Bio je vredan i posvećen svom poslu, uvek nasmejan i pozitivan. Ovo je sve nas, koji smo ga poznavali, ostavilo bez reči.

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vera

27.01.2024 08:45

Ima pravde i za tu gaduru,svako svoje dobije ,kad tada.

Odgovori 6 13
Cada

27.01.2024 17:31

Odgovoran roditelj se ne samoubijaju. Bog neka mu prašta, ali je svoje dete doživotno zavio u crno.

Odgovori 14 3
Devojka sa Une

27.01.2024 20:20

Borka sam poznavala dok je bio dete i živeo u Bosni. Kao i njegovu divnu porodicu. Zašto pišete takve gadosti, kao da možete bilo šta o tome pouzdano znati. Mala deca se svakako ne vode na sahrane, među silan i nepoznat svet, da se dodatno ne istraumišu. Jedno dete neće odrastati uz oca, mislite o tome i pustite ljude da žive sa svojim bolom kako god umeju.

Odgovori 22 0