KOSTA KECMANOVIĆ RANIJE PRIČAO O UBISTVIMA? Istražitelji ispituju JEDNU STVAR - da li je ključ u OVIM PORUKAMA?!

Autor:

Hronika

24.01.2024

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražuje se da li je Kosta Kecmanović preko četova u igricama koje je igrao pred zločin slao posebne poruke.

KOSTA KECMANOVIĆ RANIJE PRIČAO O UBISTVIMA? Istražitelji ispituju JEDNU STVAR - da li je ključ u OVIM PORUKAMA?!

Foto: printscreen/Google Earth, Privatna arhiva

Kosta Kecmanović, dečak koji je počinio krvavi pir u Osnovnoj školi "Vladisla Ribnikar", kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, nalazi se na veštačenju u Kliničkom centru Srbije na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu. Sa dečakom radi tim stručnjaka kako bi pokušali da dođu do motiva za svirepi zločin. Istovremeno istražitelji "češljaju" tehnologiju koju je dečak ubica koristio neposredno pre masakra.

Kako nezvanično saznaje portal Republika.rs, istražuje se da li je preko četova u igricama koje je igrao pred zločin slao poruke koje su možda ukazivale na njegovu monstruoznu nameru.

- Pred istražiteljima je obiman posao. Oni moraju da prečešljaju sve što je dečak pisao na četovima. On jeste igrao igrice strateške i akcione, ali je sada ključ i porukama koje je slao dok ih je igrao - kaže dobro obavešteni izvor za portal Republika.rs.

Kako dalje  nezvanično navodi, traga se taman i za fragmentima kojji bi  mogli da objasne da li je dečak ikada ikome otkrio svoje namere.

- Iz njegove strateške osobenosti će se možda doći i do motiva, ali i do toga da li je zločin možda instruriran sa strane. Važno je da se otkrije ukoliko je neko dao trinaestogodišnjaku da učini takvo zlodelo - zaključuje izvor za naš portal.

Kako smo ranije pisali, u istragu je uključen veliki broj istražitelja i analizira se sva tehnologija koju je kristio Kosta Kecmanović - kompjuter, laptop, mobilni telefon.

Da podsetimo, dečak ubica je 3. maja prošle godine upao u OŠ "Vladislav Ribnikar" i sa vrata pucao u čuvara Dragana Vlahovića i tri devojčice koje su se našle u holu.

Krvavi pohod je nastavio u kabinetu za istoriju gde je pucao na nastavnicu Tatjanu Stevanović i na svoje drugove iz razreda. Tada je ubio šestoro učenika, a nastavnicu i još pet teško ranio.

Nakon zločina je iskočio kroz prozor učionice u dvorište škole odakle je pozvao policiju i prijavio se rečima: "ja sam psihopata". Nakon  poziva je odložio oružje iz kojeg je izvadio đaržer, sve  sa namerom da ne da policijskim  službenicima da pucaju u njega.

Nakon saslušanja na kojem gotovo ništa nije rekao, Kosta Kecmanović je upućen na veštačenje u nadležni  medicinski centar, Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, gde se i danas nalazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (8)

Loading
Bojan

24.01.2024 15:31

Njegov otac je često pretio da ce pobiti sve u školi. Dete to shvatilo ozbiljno pa ono izvršilo.

Odgovori 15 1
dr

24.01.2024 17:34

@Bojan - Otac je pretio i zenskom osoblju na klinici. Kad je bio bolje raspolozen onda je samo vikao i vredjao. Navikao da sve nezasluzeno dobije na histeriju i galamu. Tako ga je otac (deda monstruma ubice) provukao kroz fakultet i cak iako nije imao prosek za specijalizaciju koju upisuju najlosiji studenti (jer ne mogu nista bolje), i tu ga je progurao. Progurao ga i na kliniku iako je pravilo da se na klinikama zaposljavaju studenti sa visokim prosekom a ne sa sesticama. Frusrtirano razmazeno nadobudno bahato djubre koje se razmnozilo, i odgajilo najvece ZLO!

Odgovori 16 3
Hvala puno

24.01.2024 20:13

@dr - dr na ovim informacijama❤. Tako mi to sve lici na tog coveka. Pricajte ljudi sve sto znate o njima jer to moze da rasvetli slucaj i pomogne. Zlocin je zaista strasan da bi se cutalo. Deset zivota je otislo za par sekundi. Jesu li majke zato radjale tu decu, gajile i volele da bi tako zavrsili u jednom trenu pod crnu zemlju. Desetoro dece je otislo. Deseto dete je Dragan, nase veliko dete.

Odgovori 15 1
Boki

25.01.2024 00:38

@Hvala puno - Hvala puno, a sta ima da se rasvetli, sve je rasvetleno, Kosta je ubica, i mora da odgovara za zlocin, Vladimir, otac maloletnika koji je iz njegovog oruzja ubio, mora isto da odgovara, jer je sin maloletan, Kosta na lecenje, jer ne odgovara krivicno po zakonu, zbog maloletnosti, a Vladimir u zatvor, jer je odgovoran za maloletno dete! Zatvoriti ih, a od rasvetlavanja, razglaabanja nagađanja nikakve koristi! Vazno je kazniti odgovorne, a to su njih dva!