DA PREKINEM DIJALIZU I ETO ME KOD TEBE! Potresne reči Duškovog oca koji je sleteo u ledeni Dunav kidaju dušu: "NAJTEŽE JE KAD IZGUBIŠ ROĐENO DETE!"

Autor:

Hronika

21.01.2024

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužne reči oca koji je izgubio sina.

DA PREKINEM DIJALIZU I ETO ME KOD TEBE! Potresne reči Duškovog oca koji je sleteo u ledeni Dunav kidaju dušu: "NAJTEŽE JE KAD IZGUBIŠ ROĐENO DETE!"

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Veliko Gradište je u žalosti nakon gubitka mladića Duška Đorđevića, poznatog kao Moša, koji je tragično preminuo prekjuče dok je pokušavao da pliva za Časni krst u reci kod sela Ostrvo. Nesreća se dogodila kada je vozač, usled neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad vozilom i završio u reci.

Nesrećni otac, Živorad Đorđević, izrazio je svoju bol i tugu na društvenim mrežama, deleći potresne reči o gubitku svog sina. Na Fejsbuku je napisao: "Moj sin je na večnom putu ostavio svoj život u najboljim godinama, a nama večno da tugujemo do kraja mog života... Najteže u ovom životu kad izgubiš svoje dete."

Foto: Društvene mreže

Duško Đorđević

- Moj sin je na večnom putu ostavio svoj život u najboljim godinama, a nama večno da tugujemo do kraja mog života i moje bube i naše familije. Najteže u ovom životu kada izgubiš svoje dete. Da li ima veće tuge i bola od ovog trenutka? Neka mu je laka zemlja i neka ga anđeli čuvaju. Voli te tvoj tata i nadam se da ćemo se skoro videti. Sine, ti znaš da ja idem na dijalizu i da ja prekinem i eto me kod tebe, jer meni sada više ništa nije važno. Voli te tvoj Moša - napisao je neutešni Živorad Đorđević.

Oproštajnu poruku je zaključio rečima: "Sine, ti znaš da ja idem na dijalizu i da ja prekinem i eto me kod tebe, jer meni sada više ništa nije važno. Voli te tvoj tata i nadam se da ćemo se skoro videti."

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Duško Đorđević

Obdukcija je potvrdila da je smrt mladića nastupila usled utapanja, a na telu nisu pronađene nikakve povrede. Prijatelj koji je bio sa njim u vozilu nije povređen, ali je dobio hipotermiju i trenutno se leči u požarevačkoj bolnici.

Sahrana Duška Đorđevića, Moše, će se održati 21. januara u 13 sati, kako je najavio njegov otac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading