IZBACILI DROGU KROZ PROZOR KADA IH JE POJURILA POLICIJA: Uhapšeni mladići iz Kuršumlije, evo šta je pronađeno kod njih! (FOTO)

Autor:

Hronika

18.01.2024

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je osumnjičene ubrzo sustigla i uhapsila.

IZBACILI DROGU KROZ PROZOR KADA IH JE POJURILA POLICIJA: Uhapšeni mladići iz Kuršumlije, evo šta je pronađeno kod njih! (FOTO)

Foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su V. S. (2002) iz okoline Kuršumlije i I. M. (1997) iz Kuršumlije zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Sumnja se da su jutros u okolini Kuršumlije, bežeći od policijske patrole, iz automobila marke „golf“ kojim je upravljao V. S., odbacili dve kese u kojima se nalazilo 45 paketa sa više od 24 kilograma biljne materije nalik na marihuanu.

Policija je osumnjičene ubrzo sustigla i uhapsila.  

V. S. i I. M. su, uz krivičnu prijavu, privedeni u Više javno tužilaštvo u Prokuplju.

Da podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu uhapsili su D. R. (1989) iz okoline Čačka, koji neprijavljeno boravi u okolini Kladova, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa kuće koju osumnjičeni koristi pronašla laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, u kojoj su se nalazile četiri saksije sa po jednom izniklom biljkom, oko 769 grama sasušene marihuane, 11 semenki kanabisa kao i manju količinu pištoljskih i puščanih metaka.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivične prijave biti priveden tužiocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading