MAJKA ĆE ISPRATITI SVOG ANĐELA! Nikolini roditelji ne mogu da se oporave od ŠOKA, dete im je poginulo u eksploziji u fabrici: "Ne znamo kako ćemo ovo da podnesemo!"

Autor:

Hronika

17.01.2024

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta da vam kažem kako sam, ovo je nešto najstrašnije što mi se moglo desiti, rekla je majka Nikole Raškovića.

MAJKA ĆE ISPRATITI SVOG ANĐELA! Nikolini roditelji ne mogu da se oporave od ŠOKA, dete im je poginulo u eksploziji u fabrici: "Ne znamo kako ćemo ovo da podnesemo!"

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nikola Rašković poginuo u eksploziji

U Pogonu za proizvodnju gorive trake u sklopu fabrike "Trajal“, u naselju Parunovac, u Kruševcu, juče oko devet sati došlo je do eksplozije u kojoj je poginuo Nikola Rašković (18) iz sela Konjuha, dok su četiri osobe zadobile povrede! Među njima je i devojka, koja je dobila unutrašnje krvarenje, i koja je prebačena zbog stepana povreda na VMA.

Nikolina majka Vesna kroz suze ispričala je da za sada nema informacija kako je došlo do tragedije, a da će sahrana mladića biti u narednim danima. 

- Šta da vam kažem kako sam, ovo je nešto najstrašnije što mi se moglo desiti. Ne znam kako ću to da podnesem! Ako večeras donesu njegovo telo sahrana će biti u petak, tada će majka ispratiti svog anđela. Kolege su su dolazile, bili su kod nas kući, i rekli nam da se još ništa ne zna o tragediji. Policija je još na terenu, sve se još utvrđuje - rekla je uplakana majka. 

Podsetimo, požar koji je izbio usled eksplozije je brzo lokalizovan, a pripadnici Policijske uprave u Kruševcu i Sektora za vanredne situacije obzbedili su lice mesta. 

Da podsetimo, Lazar Rašković, rođeni brat nastradalog Nikole u fabrici "Trajal" u Kruševcu, podelio je juče na društvenim mrežama fotografiju uz potresne reči kojima se oprostio od njega.

“Brate moj, neka te anđeli čuvaju. Voli te tvoj brat”, naveo je u opisu fotografije na kojoj su braća pozirali jedan do drugog.

Osamnaestogodišnji Nikola Rašković poginuo je juče u velikoj eksploziji koja se dogodila jutros oko 9 časova, a vest o nesreći potvrdila je odmah njegova baka.

U eksploziji koja se dogodila  u fabrici "Trajal" u Kruševcu u kojoj je poginuo Nikola, teško su povređeni Marko M. (38), Dušan J. (25), Sara C. (20) i Bojan T. (35).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading