"NE SPOMINJE JE, KAO DA NIKADA NIJE NI POSTOJALA": Komšije otkrile gde je majka devojčice (8) iz kade

Autor:

Hronika

16.01.2024

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšinica otkriva da je Nevena, koja je godinama živela bez struje i vode, ponekad dobijala pomoć u plaćanju računa.

"NE SPOMINJE JE, KAO DA NIKADA NIJE NI POSTOJALA": Komšije otkrile gde je majka devojčice (8) iz kade

Foto: ST/Dragan Kadić, MUP

Suđenje Urošu Pašajliću, optuženom za držanje zatočene osmogodišnje ćerke u kadi u svom stanu na Zvezdari, odloženo je jer policija nije uspela pronaći majku devojčice, Nevenu T., iako "Blic" nezvanično saznaje da je ona stvarno bila kod kuće, ali odbija da otvori vrata. 

Prema saznanjima, majka Nevene T. neretko dobija dostavu hrane od dva muškarca koji dolaze do njenog stana, prepoznajući njihovo specifično kucanje. Ipak, Nevena ne želi sarađivati s policijom ili komšijama.

Komšinica otkriva da je Nevena, koja je godinama živela bez struje i vode, ponekad dobijala pomoć u plaćanju računa, ali su se ti problemi brzo ponovo pojavljivali.

Republika

Foto: Društvene mreže

Nevena T.

Na prethodnim ročištima, svedoci su opisali užasne uslove u kojima je pronađena zatočena devojčica. Policajka Jasmina Rakić detaljno je opisala trenutak kada su pronašli devojčicu u stanu, dok je bivša devojka Pašajlića, Ivana Ž, svedočila o nasilju koje je trpela od Pašajlića i izrazila sumnje u njegovu brigu o ćerki.

Nevenina komšinica navodi da je ranije dolazila i delila svoje brige o ćerki, ali u poslednje vreme to nije činila.

Nikada ne pominje ćerku, kao da nikada nije ni postojala. Očigledno da ni ne želi da uopšte prisustvuje tom suđenju, ne zanima je. Živi neki potpuno drugi život, kao da je to od ranije samo izbrisala - navodi ona.

Takođe, ističe da Nevena živi potpuno drugačiji život, bez struje i vode, i da se povremeno pojavljuju ljudi koji joj dostavljaju osnovne potrepštine.

Suđenje ostaje u fokusu javnosti, a situacija sa Nevenom T. dodatno komplikuje već težak slučaj zlostavljanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading