SRBIN UHAPŠEN NA BAJAKOVU ZBOG KAPE: Muškarca zaustavili zbog kontrole, a onda otkrili da NOSI OVO!

Autor:

Hronika

15.01.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz policije nisu precizirali o kakvoj se tačno kapi radi, a muškarac je zadržan na trežnjanju.

SRBIN UHAPŠEN NA BAJAKOVU ZBOG KAPE: Muškarca zaustavili zbog kontrole, a onda otkrili da NOSI OVO!

Foto: Shutterstock

Hapšenje na Bajakovu

Muškarac (50) iz Srbije, uhapšen je i vraćen sa graničnog prelaza Bajakovo. Iz policije nisu precizirali o kakvoj se tačno kapi radi.

Da pojasnimo, na graničnom prelazu Bajakovo policajci su kontrolisali vozača i putnike u automobilu sa tablicama Srbije, a jedan 50-godišnji državljanin Srbije, na glavi je nosio kapu sa "nedozvoljenim simbolom kojim se remeti red i mir na javnom mestu", piše Indeks.

Alkotestom je utvrđeno da je pijan. 50-godišnji muškarac je uhapšen i vraćen sa graničnog prelaza Bajakovo. Iz policije nisu precizirali o kakvoj se tačno kapi radi.

Zabranjen mu je izlazak iz Hrvatske tako da je smešten u posebnu prostoriju policije gde će se otrezniti. Danas će uz krivičnu prijavu biti izveden pred nadležnog sudiju, najavili su iz policijske uprave.

Ovo je samo jedan u nizu incidenata na graničnim prelazima ka Srbiji, ali i samim srpskim prelazima.

Da podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave granične policije i PU u Prijepolju, u saradnji sa Upravom carina, zaplenili su na Graničnom prelazu Gostun oko 21,8 kilograma marihuane.

Kontrolom teretnog motornog vozila na ulazu u Republiku Srbiju, kojim je upravljao državljanin Crne Gore S. G. (1971), u kabini su pronađene tri kese sa marihuanom.

Osumnjičenom je, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Užicu, određeno zadržavanje do 48 časova.

Pre ovog incidenta je Buragin početko januara hteo da podmiti carinika pa je i to kažnjeno.

Specijalno odeljenje za suzbijanje korupcije pri Višem javnom tužilaštvu u Nišu donelo je odluku o zadržavanju I. G., državljanina Bugarske, pod sumnjom da je izvršio krivično delo davanja mita prema članu 368, stav 1 Krivičnog zakonika Republike Srbije.

Incident se desio na graničnom prelazu "Đerdap" prilikom izlaska sa teritorije Republike Srbije. I. G. je, prema sumnjama, prilikom kontrole svog kamiona od strane policijskog službenika, tokom predaje saobraćajne dozvole i lične karte, predao i iznos od 20 evra, uz izjavu "to je čast za tebe".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading