HOROR NA ČUKARICI: Muškarac (35) izboden nožem u nogu!

Autor:

Hronika

14.01.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad nožem na Čukarici: Muškarac (35) izboden u nogu

HOROR NA ČUKARICI: Muškarac (35) izboden nožem u nogu!

Foto: printskrin


Večeras na Čukarici, muškarac star 35 godina doživeo je napad oštrim predmetom, koji je rezultirao više ubodnih rana u njegovoj nozi. Hitna pomoć je brzo reagovala i povređenog je prevezla u Urgentni centar radi daljeg lečenja.

Iako su detalji ovog incidenta još uvek nejasni, lokalne vlasti su odmah reagovale i preduzele mere kako bi istražile okolnosti ovog napada. Građani su uznemireni zbog ovog događaja i traže odgovore o tome kako je došlo do ovog brutalnog čina.

**Povećanje nasilja u Čukarici**

Poslednjih meseci, Čukarica je postala žarište nasilja, a napadi nožem su postali učestaliji. Stanovnici ovog kraja su zabrinuti za svoju bezbednost i zahtevaju veće prisustvo policije kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

**Reakcija lokalne zajednice**

Ovaj incident je izazvao oštru reakciju lokalne zajednice, koja je odlučna u nameri da se suoči sa problemom nasilja i kriminala na Čukarici. Građani su se organizovali i formirali inicijativu za veću bezbednost u svom kraju, te su uputili zahteve nadležnim institucijama za hitno rešavanje ovog problema.

Ovaj događaj je podsetio građane da je solidarnost i saradnja ključna kako bi se zajedno suprotstavili nasilju i kriminalu. Poziv na jedinstvo i zajedničko delovanje postao je glavna tema među lokalnim stanovništvom, a nadležni organi su pozvani da preduzmu odlučne korake u suzbijanju nasilja u ovom delu grada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading