MALOLETNIK PRETUČEN U KRAGUJEVCU! Mladića napao tri decenije stariji muškarac, policija hitno reagovala!

Autor:

Hronika

14.01.2024

23:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četrdesetsedmogodišnji muškarac uhapšen je nakon što je ispred jednog kafića u Kragujevcu pretukao sedamnaestogodišnjaka.

MALOLETNIK PRETUČEN U KRAGUJEVCU! Mladića napao tri decenije stariji muškarac, policija hitno reagovala!

Foto: pixabay.com

Policija u Kragujevcu identifikovala je i uhapsila 47-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje. Incident se dogodio ispred jednog ugostiteljskog objekta, gde je osumnjičeni fizički napao sedamnaestogodišnjeg mladića, prouzrokujući mu lake telesne povrede.

Ministarstvo unutrašnjih poslova u Kragujevcu istaklo je da je brzom i efikasnom akcijom policije osumnjičeni uhapšen. Nakon što je indetifikovan, muškarcu je određeno zadržavanje do 48 sati, a biće priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu uz krivičnu prijavu.

Policija je saopštila da nastavlja sa radom na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, što ukazuje na ozbiljnost i posvećenost u rešavanju slučaja. Detaljna istraga bi trebalo da pruži jasniju sliku o motivima i okolnostima napada.
 

Prevencija nasilja u lokalnoj zajednici
 

Ovaj incident naglašava važnost preventivnih mera i edukacije o nasilničkom ponašanju, kako među građanima tako i među maloletnicima. Lokalne vlasti i institucije treba da rade na jačanju svesti o štetnosti nasilja i promovisanju mirnog rešavanja sukoba.


Važno je da se zajednica uključi u proces rešavanja ovakvih incidenata, pružajući podršku žrtvama nasilja i aktivno sarađujući sa nadležnim institucijama kako bi se osigurala sigurnost svih građana.

Policija i tužilaštvo nastaviće sa radom na procesuiranju osumnjičenog, dok bi javnost trebalo da bude obaveštena o ishodu istrage u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading