UŽAS U SELU ĐURINCI KOD SOPOTA: Jednogodišnja devojčica stradala u požaru, ostali članovi porodice preživeli

Autor: Telegraf

Hronika

14.01.2024

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt malene devojčice u požaru porodične kuće u selu Đurinci kod Sopota

UŽAS U SELU ĐURINCI KOD SOPOTA: Jednogodišnja devojčica stradala u požaru, ostali članovi porodice preživeli

Foto: shutterstock, ST/Vladimir Lukić


Užasna tragedija zadesila je porodicu u selu Đurinci kod Sopota, kada je požar odneo život njihove devojčice stara nepunih godinu dana. Požar je izbio u jutarnjim satima, ostavljajući porodicu u neverici i tuzi.

**Brza reakcija vatrogasaca, policije i medicinskih ekipa**

Na terenu su odmah intervenisali vatrogasci, policija i medicinske ekipe, ali nažalost, nije bilo spasa za malenu devojčicu. Ostali članovi porodice su prošli bez povreda, ali će ova tragedija zauvek ostaviti dubok trag u njihovim srcima.

**Kvarcna peća kao uzrok požara**

Prema nezvaničnim saznanjima, uzrok požara je korišćenje kvarcne peći, što je podiglo mnogo pitanja o bezbednosti korišćenja ovakvih uređaja. Ovo tragedija nas podseća na važnost redovnog održavanja i provere svih električnih uređaja u domovima, kako bi se izbegle ovakve strašne posledice.

**Podrška zajednice i preventivne mere**

Ova tragedija je potresla čitavu zajednicu, koja je pružila podršku porodici u ovim teškim trenucima. Takođe, nadležni su apelovali na sve građane da redovno održavaju i proveravaju sve električne uređaje u svojim domovima, kako bi se sprečile slične nesreće.


Tragična smrt malene devojčice u požaru u porodičnoj kući u selu Đurinci kod Sopota ostavlja dubok trag i podseća nas na važnost bezbednosti i redovnog održavanja električnih uređaja. Nadamo se da će porodica pronaći snagu da prevaziđe ovu strašnu tragediju, a zajednica će nastaviti da pruža podršku u ovim teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading