NIKOLINA POBEGLA OD PORODICE PA SE BACILA SA PANČEVCA! Devojka iz Opova došla u Beograd da se ubije - samo je ostavila torbu iza sebe!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

12.01.2024

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani Opova kazali su tada da ih je vest o Nikolini potresla.

NIKOLINA POBEGLA OD PORODICE PA SE BACILA SA PANČEVCA! Devojka iz Opova došla u Beograd da se ubije - samo je ostavila torbu iza sebe!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Rečna policija

Iz Dunava je pre dve godine izvučeno telo devojke starosti između 18 i 20 godina, a kako su mediji tada navodili reč je o Nikolini J. iz Opova koja se bacila s Pančevačkog mosta. Nikolina je navodno otišla od hraniteljske porodice u Beograd, kako bi izvršila samoubistvo. Pripadnici Jedinice za bezbednost na rekama Beograda izvukli su telo devojke u septembru 2022.

- Sumnja se da je reč o Nikolini J. iz Opova koja je dva dana pre toga, oko 12.20 sati, skočila s Pančevačkog mosta. Devojka je navodno viđena na mostu, ali nakon skoka u vodu nije isplivala. Na mostu je pronađena njena torba - navodi je ranije izvor.

Meštani Opova kazali su tada da ih je vest o Nikolini potresla, ali da ne mogu ni da pretpostave zašto je to učinila.

- Devojčica je bila u hraniteljskoj porodici u Opovu! Bila je kod dobre porodice, sestra njene hraniteljke drži butik u Opovu. Imala je sve što je potrebno. Kuća njenih hranitelja je na samom izlazu iz Opova, na putu za Barandu - navodio je jedan od meštana.

Danas posle dve godine meštani Opova nerado pričaju o ovom slučaju.

- Viđam njene hranitelje, njih je jako pogodila ta tragedija. Mnogi se i danas sete Nikoline, ali zašto je to uradila niko ne zna. Tajnu je odnela sa sobom u grob, a mi ne znamo šta bismo mogli više da kažemo o tome. Mlad život ugašen - kaže jedan od meštana Opova.

Podsetimo, telo nesrećne devojke izvučeno je na Ada Huji u Beogradu kod fabrike kartona "Avala Ada", nedaleko od mesta na kom je pronađeno i telo nesrećnog Mateja Periša (28) iz Splita. Matej je pred doček 2022. doputovao sa svojim prijateljima u Beograd, a zatim je posle izlaska iz kluba "Gotik" misteriozno nestao. Za njim se tragalo gotovo pet meseci, a zatim je njegovo telo pronađeno u Dunavu na Ada Huji, na svega nekoliko metara od mesta gde je sada pronađeno telo devojke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading