DRUGI DAN POTRAGE ZA NESTALOM DEVOJKOM IZ ČAČKA! Torbu sa dokumentima ostavila na brani - ONDA JE SKOČILA!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

10.01.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Torbu žene pronašli su prolaznici koji su je predali nadležnima, omogućivši identifikaciju nestale osobe.

DRUGI DAN POTRAGE ZA NESTALOM DEVOJKOM IZ ČAČKA! Torbu sa dokumentima ostavila na brani - ONDA JE SKOČILA!

Foto: RINA

Potraga za ženom (40) koja je ponedeljak uveče skočila sa gradske brane u reku Zapadnu Moravu u Čačku nastavlja se i danas.

Danas će, kao i juče, na teren izaći čamac sa vatrogascima spasiocima. Juče je upućen jedan čamac sa četiri vatrogasca spasioca, dok delove obala pretražuju i pripadnici policije. Loši vremenski uslovi i nabujala Morava dodatno otežavaju potragu.

- Na teren je juče upućen jedan čamac sa četiri vatrogasca spasioca, dok delove obala pretražuju pripadnici policije. Ono što otežava potragu svakako su loši vremenski uslovi i nabujala Morava - rekli su za RINU.

Nesrećni događaj desio se u ponedeljak uveče oko 20:30 časova kada je žena pristigla do brane, sputala torbu i prešla ogradu. Stajala je nekoliko minuta pre nego što je odlučila da skoči.

Torbu žene pronašli su prolaznici koji su je predali nadležnima, omogućivši identifikaciju nestale osobe.

Foto: RINA

Potraga za nestalom ženom

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading