STALA KOD BRANE, POGLEDALA U VODU I SKOČILA! Prve fotografije potrage za mlađom ženom u Zapadnoj Moravi - sa sobom je ponela samo OVO!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

09.01.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga za ženom koja se bacila u Moravu.

STALA KOD BRANE, POGLEDALA U VODU I SKOČILA! Prve fotografije potrage za mlađom ženom u Zapadnoj Moravi - sa sobom je ponela samo OVO!

Foto: RINA

Potraga za mlađom ženom koja je sinoć skočila sa gradske brane u reku Zapadnu Moravu u Čačku još uvek traje. Na lice mesta upućene su nadležne ekipe koje su angažovane kako bi pronašle nestalu osobu.

Napori u potrazi otežani su lošim vremenskim uslovima i visokim vodostajem reke Zapadne Morave. Na teren je upućen čamac s četiri vatrogasca-spasioca, dok pripadnici policije pretražuju obale reke.

Prema informacijama izvora upućenog u potragu, žena, starosti 40 godina, došla je sinoć oko 20:30 časova do brane. Stajala je nekoliko minuta, a potom je skočila s nje. Identitet žene utvrđen je pronađenom torbom koju su predali prolaznici.

Potraga će se nastaviti uz sve raspoložive resurse kako bi se pronašla nestala osoba. Svi prolaznici i građani su apelovani da ukoliko imaju bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u potrazi, odmah obaveste nadležne organe.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading