ŽENA IZ ČAČKA SE ZBOG MUŽA BACILA U HLADNU MORAVU! Rođaci otkrivaju sablasne detalje njihovog braka: Više puta je prijavljivala nasilje u porodici! (FOTO)

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

10.01.2024

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je odmah reagovala po prijavi nestanka žene.

ŽENA IZ ČAČKA SE ZBOG MUŽA BACILA U HLADNU MORAVU! Rođaci otkrivaju sablasne detalje njihovog braka: Više puta je prijavljivala nasilje u porodici! (FOTO)

Foto: RINA

Iako spasioci još pretražuju korito i priobalje Zapadne Morave, žene (40) koja se u ponedeljak veče bacila sa brane, još uvek nema ni traga. Incident se dogodio oko 20:30, kada je žena, nakon što je napravila selfi, skočila u reku ispred trećeg čepa na brani koja spaja Čačak i Ljubić kej.

- Iste večeri policiji je prijavljen nestanak ženske osobe - potvrdili su u Policijskoj upravi u Čačku, čiji pripadnici zajedno sa članovima vatrogasno - spasilačke jedinice pretražuju teren.

Foto: RINA

Most sa koga se nesretna žena bacila

Policija je odmah reagovala po prijavi nestanka žene, pronašavši njenu tašnu sa dokumentima na mestu događaja. Identitet je brzo utvrđen, a porodica i prijatelji ostali su u šoku i uvereni da će se žena odnekud pojaviti živa i zdrava. Ipak, članovi njene najuže porodice ukazuju na njene navodne probleme u partnerskim odnosima i prijavljivanje nasilja u porodici.

Trpela se strašno nasilje

- Više puta je prijavljivala nasilje u porodici. Svi smo bili na njenoj strani i pokušavali smo da pomognemo. Jednom je čak imala i povredu bubne opne, pa je ležala i u bolnici - priča rođak ove žene rekavši da im je pričala o svojim navodnim problemima u braku.

Međutim, izvor iz policije tvrdi da su prijave nasilja bile bez osnova i da su nadležne službe adekvatno postupale, ali nasilje nije bilo dokazano. Telefon kojim je žena napravila selfi nije izvučen iz reke, što dodatno otežava tragajuće spasioce.

Foto: RINA

Potraga za ženom iz Čačka

Napravila "selfi" pre nego što se bacila sa mosta 

- Na svaku se prijavu adekvatno postupilo, međutim, nasilje u porodici nije dokazano. Tokom postupka dokazivanja na snazi su bile i mere izrečene u cilju prevencije i suzbijanja nasilja. U ovom slučaju je ipak neka druga stvar u pitanju... - kaže izvor Informera i dodaje da telefon kojim je žena napravila selfi nije vađen iz reke.

Spasioci su, uprkos visokom vodostaju Zapadne Morave, pokrenuli pretragu terena odmah po saznanju o incidentu. Čamcima pretražuju reku i priobalje, ali uslovi su otežani vremenskim prilikama. Više javno tužilaštvo u Čačku obavešteno je o slučaju, ali policija se još nije oglašavala povodom ovog "ličnog čina".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading