GASTARBAJTERI LJUTI NA SRPKINJE! Dobili "korpe" od naših lepotica, pa ih napali: Misle da su IZNAD SVIH, Amerikanke su mnogo lakše!

Autor: D.B.

Vesti

10.01.2024

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan Srbin je, tražeći je van granica naše zemlje, primetio da postoji velika razlika između devojaka iz stranih zemalja i Srpkinja.

GASTARBAJTERI LJUTI NA SRPKINJE! Dobili "korpe" od naših lepotica, pa ih napali: Misle da su IZNAD SVIH, Amerikanke su mnogo lakše!

Foto: pixabay.com

Jedan Srbin je, tražeći je van granica naše zemlje, primetio da postoji velika razlika između devojaka iz stranih zemalja i Srpkinja. Naime, on je izneo svoje zapažanje da su naše devojke zahtevnije i komplikovanije u muško-ženskim odnosima u odnosu na strankinje. Ova tema je izazvala živu diskusiju među Srbima koji su podelili svoja iskustva i mišljenja na ovu temu.

Različite perspektive Srba na žene iz različitih zemalja

Srbi su se u komentarima ispod pomenute objave na Reditu složili sa navedenim zapažanjem, pričajući o svojim iskustvima iz zemalja poput Amerike, Španije, Nemačke i Emirata. Neki od njih su istakli da su strankinje otvorenije i lakše za upoznavanje, dok su drugi naglasili nezavisnost i direktnost strankinja u odnosu na devojke u Srbiji. Ova raznolika iskustva pokazuju da postoji širok spektar mišljenja među Srbima kada je reč o upoznavanju i izlaženju sa ženama van njihove matične zemlje.

Utisak o devojkama u Nemačkoj

Jedan Srbin koji već pola života živi u Nemačkoj podelio je svoje iskustvo sa devojkama u ovoj zemlji. Istakao je da su Nemice vrlo otvorene i lake za upoznavanje, te da postoji manje predrasuda i više ravnopravnosti u odnosu na tradicionalniji pristup koji postoji u Srbiji. Ipak, naglasio je da su, prema njegovom subjektivnom mišljenju, srpske devojke hiljadu puta lepše.

Izazovi izlaženja sa ženama u Emiratima

Drugi Srbin je podelio svoje iskustvo izlaženja sa ženama u Emiratima, ističući da je imao više sreće i boljeg iskustva sa njima nego u Srbiji. On je naveo da je primetio veću opuštenost i normalan razgovor prilikom izlazaka sa devojkama u Emiratima, za razliku od tenzije i pritiska koji je osećao pri izlascima u Srbiji.

Razlike između žena sa Zapada i Balkana

Jedan mladi Srbin je podelio svoje iskustvo izlaska sa Amerikankom, ističući da su žene sa Zapada možda lakše za kratkoročne veze, ali da postoje značajne razlike u kulturi, shvatanju i mentalitetu koje mogu predstavljati izazov na duže staze. On je naglasio da žene sa Balkana pokazuju više empatije prema svom partneru, dok žene sa Zapada, prema njegovom iskustvu, neće biti uz muškarca ako primete njegovu slabost.

U zaključku, iskustva Srba sa ženama van granica Srbije su raznolika i pokazuju da postoji širok spektar mišljenja o ovoj temi. Svako iskustvo nosi sa sobom svoje izazove i lepote, te je važno sagledati ih sa razumevanjem i poštovanjem različitih kultura i običaja.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading