ZAKLJUČALA SE U STANU, SELA I UBILA SE: Pre četiri godine napustila nas je legendarna Neda Arnerić!

Autor:

Zabava

10.01.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imala je 67. godina, patila je od depresije i dva puta pokušavala da sebi oduzme život.

ZAKLJUČALA SE U STANU, SELA I UBILA SE: Pre četiri godine napustila nas je legendarna Neda Arnerić!

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Prošle su četiri godine od kako je preminula naša glumica Neda Arnerić u svom stanu u Beogradu. Tog 10. januara javnost je bila šokirana vešću da je legendarna umetnica oduzela sebi život. Njeno beživotno telo u glumičinom stanu na Vračaru pronašao je njen brat Predrag.

Vrata od stana su bila su zaključana, a s obzirom na to da se niko nije javljao na pozive, Predrag Arnerić je pozvao bravara da bi ušao u stan svoje sestre. Po ulasku naišao je na stravičan prizor. Hitna pomoć je odmah konstatiovala smrt, a tragovi nasilja nisu bili vidljivi. 

Neda je vodila tešku borbu sa depresijom i još dva puta je pokušala da sebi oduzme život. Kap koja je prelila čašu u njenom tužnom životu bila je smrt njenog supruga godinu dana ranije.

Republika

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ

 

Inače Neda nikad nije krila da se borila sa depresijom, ali i da je upravo suprug bio taj koji se o njoj najviše brinuo. Uspela je da bez njega preživi godinu, a onda se na žalost desilo najstrašnije.

- Dođete kući, skuvate kafu, sednete u fotelju, a oko vas tišina. I svako sam bira šta je to samoća ili sloboda - rekla je jednom davno Neda i time potvrdila način na koji se bori sa depresijom.

Neda je poslednjih godina govorila kako želi da napiše knjigu o svom životu, a u njoj bi se sigurno našlo i neko poglavlje o njenom burnom ljubavnom životu. Slavna glumica se udavala četiri puta. Prvi put za reditelja Dejana Karaklajića. zatim je sudbonosno "da" izgovorila slavnom glumcu Radetu Markoviću, koji je od nje bio stariji 32 godine da bi 1981. konačno upoznala svoju najveću ljubav Milorada Meštrovića.

Zauvek će ostati upamćena kao jedna od najboljih i najlepših glumica sa ovih prostora, koja je iza sebe ostavila brojne uloge, poput onih u filmovima "Ko to tamo peva", "Varljivo leto '68", "Ispravi se, Delfina" i drugim.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Loša municija

10.01.2024 20:50

Četiri muža i da nema dece ?

Nenad

11.01.2024 00:21

Šteta greota tužno