SAZNAJEMO! Biković dao sinu KRALJEVSKO ime, EVO I KOJE!

Autor:

Zabava

10.01.2024

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Miloš Biković postao je otac. Njegova izabranica Ivana Malić sinoć se porodila i na svet donela dečaka.

SAZNAJEMO! Biković dao sinu KRALJEVSKO ime, EVO I KOJE!

Foto: Dragan Kadić, Pixabay.com

S obzirom na to da je Bikovićev naslednik rođen 9. januara, kada se obeležava Sveti prvomučenik Stefan, mnogi su pomislili da će glumčev sin nositi ime Stefan. Međutim, Miloš i Ivana odlučili su da nasledniku daju drugo ime, a Republika ekskluzivno otkriva i koje.

Bikovićev sin zvaće se Vasa!

Vasilije ili skraćeno Vasa je staro srpsko hrišćansko ime grčkog porekla i znači carski, kraljevski.

Naša saznanja potvrdio je i mladi glumac Miloš Petrović Trojpec, kolega i dobar prijatelj Miloša Bikovića. On je na svom Instagramu objavio stori na kojem pozira sa novopečenim tatom dok se u pozadini čuje "Mesečina" Gorana Bregovića.

Republika

Foto: instagram.com/trojpec

 

Biković je sinoć slavio rođenje sina do ranih jutarnjih sati, a sinoć se oglasio i na Instagramu fotografijom koja je sve raznežila.

Prvi put nakon rođenja sina, Biković se oglasio putem Instagrama, gde je objavio fotografiju, odnosno crtež, na kojoj je majka, otac i dete, što simbolizuje tročlanu porodicu, što su oni sada.

Bikovićeva izabranica Ivana Malić porodila se sinoć u Beogradu u jednoj privatnoj bolnici i porođaj je prošao uredno.

Ivana Malić prvi put je povezana s Milošem Bikovićem 2021. godine, a njihova veza privukla je pažnju javnosti. Iako su u početku bili diskretni, uskoro je postalo jasno da su srećno zaljubljeni. Par je bio tema medijskih spekulacija o planovima za brak i romantično venčanje na Mokroj gori, ali su o ovoj temi odlučili da ne daju zvanične izjave. Nedavno su mediji pisali da su se slavni glumac i pravnica verili, što je samo dodatno učvrstilo njihovu ljubavnu priču.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading