Bivši muž Nede Arnerić u SUZAMA joj se obratio: Potresan govor RASPLAKAO sve, otkrio NAJINTIMNIJE detalje odnosa sa glumicom! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.03.2022

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši suprug srpske glumice Nere Arnerić, Dejan srceparajućim rečima joj se obratio, a svi su zaplakali zbog njega.

Bivši muž Nede Arnerić u SUZAMA joj se obratio: Potresan govor RASPLAKAO sve, otkrio NAJINTIMNIJE detalje odnosa sa glumicom! (FOTO)

Foto: Youtube.com/ RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Bivši muž Nede Arnerić, reditelj Dejan Karaklajić, prisustvovao je promociji monografije o legendarnoj glumici, koja nas je napustila u januaru 2020. godine.

U njenu čast u Jugoslovenskoj kinoteci održano je svečano predstavljanje “Čarobne melanholije” autorke Anite Panić.

Republika

Foto: printskrin/TV Prva

Neda Arnerić glumica

 

Nadam se da će budući čitaoci biti zadovoljni, jer između dve korice ove knjige stoji puno ljubavi, razumevanja i poštovanja prema Nedinom delu i njenoj ličnosti. Reditelj Miša Radivojević, koji je napisao veoma emotivan i lep tekst, upravo ga je naslovio “Čarobna melanholija”, definišući tako Nedinu tananu dušu, njenu prefinjenost, a zapravo vrlo snažnu i jaku ličnost. Dala sam sebi za pravo da tu divnu definiciju njene ličnosti iskoristim za naslov ove knjige ‒ izjavila je autorka.

Reč je imao i bivši muž Nede Arnerić koji nije krio emocije.

Republika

Foto: youtube.com/RTS Kulturno-umetnički program - Zvanični kanal

Neda Arnerić

 

Neda je bila duševna osoba. Još kao mlada posedovala je neku iskrenost, nešto što ju je činilo posebnom. Bila je zvezda, ali na neotrcan način. Sve što je radila duboko je osećala, duboko se trudila za to. Bila je skromna i nepretenciozna, i popularnost joj je strašno smetala. Ona je iz sebe ispuštala uloge, pravila uloge, donosila likove – rekao je Dejan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading